no prave to e zmatlo....automaticky to maj xenony a u toho mi to prislo divny ze ti maj napsany i svetla na 94 rok....prto jsem se ptal protoze mi nebylo moc jasny co to znamena....nebo spis co novyho co nevim by to mohlo bejt....
trochu si plete pojem "seriditelne z mista ridice" (obycejny moturek s prevodem, ktery nastavi za cca 2s svetlo podle zatizeni-dle nazoru ridice)a "dynamicka regulace sklonu svetel" (rychly krokovy moturek, reguluje v zavislosti na properovani okamzity sklon svetla, ma k tomu cidlo naklonu, vetsinou na zadni naprave)
Podle zákonů Evropské Unie, není zapotřeba u vozidel s dodatečně montovanými Xenony před rokem výroby 1996
aby bylo vybaveno s dynamickou regulaci sklonu světlometů a odstřikovači, tak jak je to povinnost u všech nových
vozidel vybavené Xenony! Stačí pouze manualní nastavení z kokpitu a odstřikovače jsou doporučené......
Přesně tak, tak to je jak psal Hanz tak jsem to myslel a to že Ti někdo řekl že má automatickou regulaci světel myslel určitě elektromotorek který ovládáš z kabiny nahoru a dolu dle zatížení.