Myslím že odjakživa bylo BMW označováno jako bavorák a tento výraz je znám po celé ČR/SR. Nějaké označení jako béčko jsem v životě neslyšel !! Jak nazýváte třeba Škodovkáře, nebo VolskWageňáky ?? Kdyby mi nějaká kobra řekla že mám pěkné Eško, nebo Dvojitovéčko, tak bych šel asi smíchy do kolenDaniel píše:Tak at to prijde zkusit!!!!!major píše:No na BMW foru tu sice jsi,ale beckari si tu navzájem neříkáme.Daniel píše:hmm ja myslel ze sme tady vschni beckari, nebo to neni forum BMW.Možná se ti ale podaří zavést nový oslovení,nebo tě za to možná někdo přijde nakopnout
.
Takovej malej priklad pro ty tupy, vetsinou kdyz treba kunda pochvaly hezky BMW tak ti rekne mas hezky becko jako BMW, tak si to roury preberte. Nevim proc si to hned vyklada te spatne ma te midnraky nebo co!
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jak se pozna Vanos nebo Doublevanos a nebo ze to je normal?
-
Fatal Design
- Klubové ID: 1036
- Kontaktovat uživatele:
-
RuDoSh
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
no a u nas nic nechvali, protoze je tady BMW tri prdele...major píše:Hmm,tak to u vás máte fakt drsný kundyDaniel píše: Tak at to prijde zkusit!!!!!
Takovej malej priklad pro ty tupy, vetsinou kdyz treba kunda pochvaly hezky BMW tak ti rekne mas hezky becko jako BMW, tak si to roury preberte. Nevim proc si to hned vyklada te spatne ma te midnraky nebo co!.U nás v Sudetech, když ti nějaká roštěnka chce pochválit BMW,tak řekne že máš hezký báwo nebo káru.Holt jinej kraj ,jinej mrav.Jo a taky se u nás slova "vykládáte" a "máte" píšou dohromady
.
-
540Touring
Někdo kdo ve 2 větách udělá 3 chyby asi o tupých rourách ví své... a výraz béčko jsem zatím slyšel jen od jedné "kundy" a teď od tebe.. o čem to asi svědčí??Daniel píše:Tak at to prijde zkusit!!!!!major píše:No na BMW foru tu sice jsi,ale beckari si tu navzájem neříkáme.Daniel píše:hmm ja myslel ze sme tady vschni beckari, nebo to neni forum BMW.Možná se ti ale podaří zavést nový oslovení,nebo tě za to možná někdo přijde nakopnout
.
Takovej malej priklad pro ty tupy, vetsinou kdyz treba kunda pochvaly hezky BMW tak ti rekne mas hezky becko jako BMW, tak si to roury preberte. Nevim proc si to hned vyklada te spatne ma temidnraky
nebo co!
to Daniel..ty ses takovej (po)rizek kurva vole drsnej, ze sem se tady tak tejden podobne nezasmal. A kdyz ti tam u vas jako nejaka kunda nebo cubka nebo snad pica chvali velikost ptaka, rika to jak?
Dik, jinak dik za votpoved vole, nemam mindraky ze svyho curaka a ani se nechci prat..chci jen poznat nejakyho pasaka ci gengstyrka

Dik, jinak dik za votpoved vole, nemam mindraky ze svyho curaka a ani se nechci prat..chci jen poznat nejakyho pasaka ci gengstyrka