Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Chiptuning 320D - zkušenosti.
Cipoval jsem 325TDS u http://www.diesel-technik.cz a naprosta spokojenost (80tis km), marwal ted nedavno 530d a taky spokojenej... Ted je tam sleva 20% pro cleny bmwklubu...
N54 PWR
-
- Kontaktovat uživatele:
o kolik % vykonu nahoru ? a nebyl to pak cmoudak ?Lukas H. píše:Cipoval jsem 325TDS u http://www.diesel-technik.cz a naprosta spokojenost (80tis km), marwal ted nedavno 530d a taky spokojenej... Ted je tam sleva 20% pro cleny bmwklubu...
A jen si čipoval nebo jsi tam dával ty jejich trysky ?Lukas H. píše:Cipoval jsem 325TDS u http://www.diesel-technik.cz a naprosta spokojenost (80tis km), marwal ted nedavno 530d a taky spokojenej... Ted je tam sleva 20% pro cleny bmwklubu...
Na brzde to melo 165Ps a 300Nm... Pak to kourilo min jak seriovka...3nge píše:o kolik % vykonu nahoru ? a nebyl to pak cmoudak ?Lukas H. píše:Cipoval jsem 325TDS u http://www.diesel-technik.cz a naprosta spokojenost (80tis km), marwal ted nedavno 530d a taky spokojenej... Ted je tam sleva 20% pro cleny bmwklubu...

N54 PWR
Sorry sekl jsem se v adrese, ted uz je to spravne...320Miafie píše:A jen si čipoval nebo jsi tam dával ty jejich trysky ?Lukas H. píše:Cipoval jsem 325TDS u http://www.diesel-technik.cz a naprosta spokojenost (80tis km), marwal ted nedavno 530d a taky spokojenej... Ted je tam sleva 20% pro cleny bmwklubu...
N54 PWR
BitPower jiz nikdy vice..
Kamarad si nechal chipnout Fabcu eReSo-ze seriovych 130PS se to melo vysplhat na 180PS.. Jelo to lip, vic to kourilo, ale zadny zazrak.. Asi po 20.000km nasledovala brzda a zjisteni, ze misto 180PS tam celou dobu bylo 146PS. Nechali jsme tam nahrat "TOP" program na sprinty pri kterych to melo mit bezmala 195PS a neuveritelne to kourilo-na brzde 156PS. Prisla samozrejme neuznana reklamace ze strany BitPoweru, ze to neni jejich chyba.
Od DieselTechniku se mel chip dostat take zhruba na 180PS, jenze v te dobe uz mel motor sve nejlepsi kilometry za sebou a preslo se spise k optimalizaci prubehu.. Jelo to lepe, nekourilo to a kroutak byl vice citit od nizsich otacek..
Kamarad si nechal chipnout Fabcu eReSo-ze seriovych 130PS se to melo vysplhat na 180PS.. Jelo to lip, vic to kourilo, ale zadny zazrak.. Asi po 20.000km nasledovala brzda a zjisteni, ze misto 180PS tam celou dobu bylo 146PS. Nechali jsme tam nahrat "TOP" program na sprinty pri kterych to melo mit bezmala 195PS a neuveritelne to kourilo-na brzde 156PS. Prisla samozrejme neuznana reklamace ze strany BitPoweru, ze to neni jejich chyba.
Od DieselTechniku se mel chip dostat take zhruba na 180PS, jenze v te dobe uz mel motor sve nejlepsi kilometry za sebou a preslo se spise k optimalizaci prubehu.. Jelo to lepe, nekourilo to a kroutak byl vice citit od nizsich otacek..
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem nechaval chipovat meho ropaka od Bitpoweru a popravde zadny extra rozdil - udajne 165HP ze 136 serie, ale myslim ze narust 30kobyl by byl znat asi jinak... Jo a kouri vic..Meda píše:BitPower jiz nikdy vice..
Vy jste jim pak volali at vam tam daji ten "top" program? Byli ochotni a zdarma ho tam dali?
Hele Lukáši a kolik mělo to TDSo nalítáno když jsi to nechal čipovat?Já o tom taky uvažuju,jenže jsem mezi tim uvažováním najel už 70tis.km a teď mám 210tis.km,ale jinak je motor naprosto perfektní(mám i nový čerpadloLukas H. píše:Na brzde to melo 165Ps a 300Nm... Pak to kourilo min jak seriovka...3nge píše:o kolik % vykonu nahoru ? a nebyl to pak cmoudak ?Lukas H. píše:Cipoval jsem 325TDS u http://www.diesel-technik.cz a naprosta spokojenost (80tis km), marwal ted nedavno 530d a taky spokojenej... Ted je tam sleva 20% pro cleny bmwklubu...

Melo 135tis a prodaval jsem ho kdyz melo 215tis... A co vim tak jezdi dal... Ja bych se toho bejt tebou nebal, tenhle soft co dava diesel-technik neni zadnej brutal zasah jako treba tahat z 1,9tdi 180ps... Stoji 6k coz je myslim good cena...major píše:Hele Lukáši a kolik mělo to TDSo nalítáno když jsi to nechal čipovat?Já o tom taky uvažuju,jenže jsem mezi tim uvažováním najel už 70tis.km a teď mám 210tis.km,ale jinak je motor naprosto perfektní(mám i nový čerpadloLukas H. píše:Na brzde to melo 165Ps a 300Nm... Pak to kourilo min jak seriovka...3nge píše: o kolik % vykonu nahoru ? a nebyl to pak cmoudak ?).Tak nevím jestli do toho mám jít.
N54 PWR
Dík za info,právě ten price je dobrej.Až budou nějaký šrouby tak do toho teda si skočim.Měl jsem už v minulosti načipovaný koncernový Tdi a bylo to fakt dobrý,spotřeba nestoupla,přestalo to hulit a ten nárůst krou?áku vespod byl hodně znát.Lukas H. píše:Melo 135tis a prodaval jsem ho kdyz melo 215tis... A co vim tak jezdi dal... Ja bych se toho bejt tebou nebal, tenhle soft co dava diesel-technik neni zadnej brutal zasah jako treba tahat z 1,9tdi 180ps... Stoji 6k coz je myslim good cena...
Kup si Tuning Magazin s DVD a uvidis co se da tahat z fabie RS primo na brzdeMeda píše:BitPower jiz nikdy vice..

-
- Kontaktovat uživatele:
Jakej? K poslednimu TM mi zadne dyvidy neprisloLOPOLO píše:Kup si Tuning Magazin s DVD a uvidis co se da tahat z fabie RS primo na brzdeMeda píše:BitPower jiz nikdy vice..

-
- Klubové ID: 1221
- Kontaktovat uživatele:
http://www.ahc.cz/audiclub/forum.php?prispevek=16190
diesel-technik.cz nekdo tady doporucoval
a audine se rozletelo turbo
))
diesel-technik.cz nekdo tady doporucoval
a audine se rozletelo turbo