Nemáte někdo zkušennost s tím, co použít aby řemen nevrzal. Je téměř nový a všechno pomůže jen na chvilku. Různé postřiky a mazání je záležitost vždycky tak 200km a ve volnoběhu je slyšet jak si povrzává. Díky
RA píše:Nemáte někdo zkušennost s tím, co použít aby řemen nevrzal. Je téměř nový a všechno pomůže jen na chvilku. Různé postřiky a mazání je záležitost vždycky tak 200km a ve volnoběhu je slyšet jak si povrzává. Díky
Čau, mám problém a snad ho co nejdřív vyřeším..
Když nastartuju, tak se ozývá nepříjemný přerušovaný skřípání a po chvíli to přestane.. Ale už se mi taky stalo že to skřípalo pořád pár dní a teď už zase dlouho nic. Jo a dělalo to když bylo chladnějc i když bylo teplo..
ja kdyz vypinam motor, tak nez se uplne dotoci a je-li uplne zahratej, vrzne asi na sto honu..muze to bejt silentblokama ktery mam v hajzlu nebo i neco jinyho?
Martinéz píše:ja kdyz vypinam motor, tak nez se uplne dotoci a je-li uplne zahratej, vrzne asi na sto honu..muze to bejt silentblokama ktery mam v hajzlu nebo i neco jinyho?
Tak to mi dělá taky,ale já myslel,že je to vyloženě volnějším a opotřebovanějšim řemenem .