Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
predek e46 na e36
- TURBO_KrteK
- Klubové ID: 65
Kdybys nevěděl, že je to e36, tak by jsi to horkotěžko poznával a nevím, co máte proti vkusnému tuningu. To můžu říct, že do E30 nepatří 220koní jenom proto, že to nemá v serii? Neplácejte nesmysly, pokud to není rána pro oko a vypadá to fakt doladěně, tak proč ne? Mě se tam e36 s předkem z e46 líbí mocBaxon píše:když na e34 nacpeš faceliftový světla z e39, tak to bude vypadat taky dobře?TURBO_KrteK píše:
kdyz se to udela poradne, tak to vypada dobre![]()
tyhle obrazky sem nekdo par mesicu z5 daval ...
Je to prostě splácanina, na to auto to nepatří a ani se to k tomu nehodí.

-
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
Hej kámo, nikdo tady nemluví o tuningu a už vůbec ne o vkusném. Ani jsem nikdy netvrdil, že jakýmukoliv autu nesluší vyšší výkon motoruSpeedy píše:Kdybys nevěděl, že je to e36, tak by jsi to horkotěžko poznával a nevím, co máte proti vkusnému tuningu. To můžu říct, že do E30 nepatří 220koní jenom proto, že to nemá v serii? Neplácejte nesmysly, pokud to není rána pro oko a vypadá to fakt doladěně, tak proč ne? Mě se tam e36 s předkem z e46 líbí mocBaxon píše:když na e34 nacpeš faceliftový světla z e39, tak to bude vypadat taky dobře?TURBO_KrteK píše:
kdyz se to udela poradne, tak to vypada dobre![]()
tyhle obrazky sem nekdo par mesicu z5 daval ...
Je to prostě splácanina, na to auto to nepatří a ani se to k tomu nehodí.

P.S. Nedavno tu proběhla e32 a na ní naplácanej čumák i prdel z e65. Na první pohled bylo jasný, že ty křivky k sobě nějak neladí. To se ti muselo taky strašně líbit, protože ze předu by jsi to ani nepoznal. Tak už víš o čem mluvím? Lehkej tuning ano, bastlit nikoliv

NIKOMU NEUPÍRÁM JEHO VKUS, TAKHLE TO PROSTĚ VIDÍM JÁ.