v emailumajor píše:Mám dotaz, také bych rád viděl jak vypadá tvoje TDSo ale fotky se mi nezobrazí.Předpokládám,že je vidí jen platící členové,je to tak?Máš fotky umístěné také jinde na webu, kde bych se na to mohl mrknout?Baxon píše:Konečně jsem se dokopal a nafotil vám toho moje mazlíka![]()
BMW 325TDS touring, r.v. 97, modrá metla, naj. 214tis km s řádně vedenou serviskou, dovoz z D, nikdy nebouranej, ani žádnej díl nebyl nikdy stříkanej.......................bla bla bla, prostě libovka.
Ta výbava je taková sociálka, no posuď te sami:
komplet M paket, přední spoiler, zadní spoiler, prahy, široký lišty M, origo sníženej podvozek, bílá optika, mlhovky, hágusy, el. šíbr, 4x el. okna, velkej BC, CHECK control, digi klima, automat, tříramenej volant, M sedáky - polokůže - vyhřívané, 2x airbag, origo alarm, zatmavovací zrcátka včetně vnitřního, vyhřívané zrc. - samozřejmě v el., mahagon dřevo, sí?ka za zadní sedačkou, PDC, servo, centrál na DO, origo alarm, muzika, CD changer ..................................bla bla bla nevím co ještě.
Jediný co ho trápí jsou špatný teplý starty (klasika TDS), a chybí mu nějaký krásný 17" kolesa. Na jejich shánění se intenzivně pracuje.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
další libová e36 v klubu
heh ja neresim jestli je to origo mpacket nebo neni, ja resim jestli ten naraznik az po difuzor je stejnej nebo neniRuDoSh píše:ne, je to origo m-paket na kombika....skautik píše:jj, skoda ze to nemam Baxon vyfocene primo zezadu, jeste si nejsem uplne jistej jestli zadni difuzzor ala m3 je jen prisrobovanej a naraznik jako tkovej je klasika touring

-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
nasroubovany?myslis ze mas sroubovany naraznik????skautik píše:heh ja neresim jestli je to origo mpacket nebo neni, ja resim jestli ten naraznik az po difuzor je stejnej nebo neniz toho pohledu jak je to focene vypada naprosto stejne.. stejne krivky atd. jan v tom miste kde zacina difuzor u Baxona ja mam nasrobovanej klasickej plast

jo vrchni cast vypada stejne, ale ten plast bys musel urezata a nejak nalepit....
hehe no jestli si myslis, ze to je z jednoho kusu tak si to mysli dalRuDoSh píše:nasroubovany?myslis ze mas sroubovany naraznik????skautik píše:heh ja neresim jestli je to origo mpacket nebo neni, ja resim jestli ten naraznik az po difuzor je stejnej nebo neniz toho pohledu jak je to focene vypada naprosto stejne.. stejne krivky atd. jan v tom miste kde zacina difuzor u Baxona ja mam nasrobovanej klasickej plast
![]()
jo vrchni cast vypada stejne, ale ten plast bys musel urezata a nejak nalepit....

jinak ten M3 difuzor samotnej podle etk stoji 2600kc

na touringa