Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

elektrika ve strednim zpetnem zrcatku

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Greg
Klubové ID: 660
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Greg »

zdravim, dneska jsem si vsimnul, ze do nizky od stredniho zpetneho zrcatka vede od stropu nekolik dratku, nevite nekdo z jakeho duvodu? diky a taky jsem se chtel zeptat kde je ve voze umistneno cidlo dalkoveho odemikani, to mi totiz nefunguje a rad bych prozkoumal proc ;) diky predem za help
Dande
Klubové ID: 54

#2 Příspěvek od Dande »

No jestli se nemejlim tak v tom je prave to cidlo dalkace 8) 8)
Greg
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Greg »

aaaaha, tak to jsem se docela trefil - dve otazky, jedna odpoved ;) kazdopadne vite nekdo jak by se to cidlo dalo v tom pripade promerit (zjistit zda funguje ci nikoli) ?
skautik Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od skautik Čestný člen »

prvne bych to zkusil se synchronizovat a az pak neco meril

pravdepodobne ve stredu budu neco delat na aute, takze kdyz budes mit cas muzeme se domluvit...
MIKI
Klubové ID: 81
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od MIKI »

a nemas tam nahodou zatmavovani?
Miki_JI
Klubové ID: 106
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Miki_JI »

MIKI píše:a nemas tam nahodou zatmavovani?
Pokud na tom zrcatku na spodni strane neni takova kulicka tak ty draty vedou prave k cidlu na automaticke stmivani zrcatka - cidlo je uprostred zrcatka takovy ,,puntik,, mimochodem bajecna vec na vsechy home-made xenony , 100w zarotky a prelozeni fabie :roll: :wink:
Greg
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Greg »

Miki_JI píše:
Pokud na tom zrcatku na spodni strane neni takova kulicka tak ty draty vedou prave k cidlu na automaticke stmivani zrcatka - cidlo je uprostred zrcatka takovy ,,puntik,, mimochodem bajecna vec na vsechy home-made xenony , 100w zarotky a prelozeni fabie :roll: :wink:
kulicku na odkloneni zrcatka tam mam, takze podle tveho prispevku usuzuji ze automaticke zatmavovani nemam :(
MIKI
Klubové ID: 81
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od MIKI »

Greg píše:
Miki_JI píše:
kulicku na odkloneni zrcatka tam mam, takze podle tveho prispevku usuzuji ze automaticke zatmavovani nemam :(
WTF?jakou kulicku?proste se podivej na celou odraznou plochu a jestli v ni mas takovej malej senzor, kterej by mel byt urcite i na druhy strane zrcatka....tak je zatmavovaci.... :wink:
major
Klubové ID: 677

#9 Příspěvek od major »

Ty čidla v zpět. zrcátku jsou optoelekronické snímače intenzity světla.A musím říci.že je to fakt super vychytávka,kterou mi závidí i kámoš s E39 530D v plný náloži s TV navigací(alespoň něco :D ).
Odpovědět