Chlapi, tak jsem si vymenil olej a chtel bych,aby me to ted dobre odpocitavalo dalsi vymenu.
Vim,ze se to tu resilo X-krat,ale stale me to nejde-delam to dle tohoto popisu: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ight=reset
Takže jak nuluješ kilometry (ty denní), tak ten čudlík podržíš, zapneš klíč na pozici jedna, (co se zapne jen rádio) pořád to tlačítko-nulovač km držíš stisknuté, až se za malou chvíli oběví: "Reset SIA". Až to "Reset SIA" zhasne, potom pustíš to tlačítko, co jsi pořád držel. Během 2-3 vteřin ho zmáčkneš zase (čas musí být docela přesný) a mělo by být hotovo. Takhle to znám já z Niederlassungu Bonn, kde to vždycky fungovalo, u e46ek...
Proste ja vypu klicek zmacknu ten Cudlik- drzim a naskoci me normalne (km,hodiny atd..).Kdyz to necham po chvili to zhasne.Kdyz dam klicek do polohy 1 - drzim stale, skace me to do Testu, pokud to stale drzim tak je tam chvili test, chvili normalne km,hodiny a pak zase test. Proste ani jednou se me tam neobjevi ten napis Reset SIA!
Nevite,kde co delam spatne ? Popr. funguje Vam to nekomu ??
Dle meho postup dodrzuji + jsem jeste koukal na zahranicni fora a popis je tam zhruba stejny jako vyse.
=====
Dalsi vec je, ze BC u E46 ukazuje jen jednu spotrebu a to je dlouhodoba. Jak ji vymazat ?? aby me to pocitalo odznovu.Stejne by bodlo tam mit 2 - dlouhodobou a tu z dennich km,kdyz jen nekam padim trebas 300km
Diky moc
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Service OIL, spotreba na BC E46 - nejde reset
2 Lukáš: Diky - to facha
2 all: Tak nikdo nevi ?????
Ja sem mozna tomu uz prisel na kloub. Nasel jsem tuto sajtu (docela pekne popsane)
http://www.mjauto.cz/inspekce/bwm.htm
Popis se schoduje,ale je tam jeden dulezity bod:
Aby bylo možné resetovat kontrolku servisu podle časového plánu nebo kontrolku servisu podle ujetých kilometrů, je nutné nejdříve aktivovat funkci 'reset distance service/resetování servisu podle ujetých kilometrů'.
Tak a ted zjistit, jak se Aktivuje fce Reset distance servis ?!?!?

2 all: Tak nikdo nevi ?????
Ja sem mozna tomu uz prisel na kloub. Nasel jsem tuto sajtu (docela pekne popsane)
http://www.mjauto.cz/inspekce/bwm.htm
Popis se schoduje,ale je tam jeden dulezity bod:
Aby bylo možné resetovat kontrolku servisu podle časového plánu nebo kontrolku servisu podle ujetých kilometrů, je nutné nejdříve aktivovat funkci 'reset distance service/resetování servisu podle ujetých kilometrů'.
Tak a ted zjistit, jak se Aktivuje fce Reset distance servis ?!?!?
s tim olejem jsem to taky resil,vubec to tim mackanim cudliku neslo...
nakonec me to vynulovali az v BMW servise,protoze uz jsem mel pretazenej interval na oleji a me ukazoval pri kazdem zapnuti klicku na polohu 1 ,,inspektion" + nejaky kilometry
a to prej uz olej vynulovat nejde,musis prvne neco udelat s tou inspekci a pak ten oil
nebo co to placal,ten mechos
ted to facha v pohode

nakonec me to vynulovali az v BMW servise,protoze uz jsem mel pretazenej interval na oleji a me ukazoval pri kazdem zapnuti klicku na polohu 1 ,,inspektion" + nejaky kilometry
a to prej uz olej vynulovat nejde,musis prvne neco udelat s tou inspekci a pak ten oil
ted to facha v pohode

NO ja dnes hodlam volat na BMW.michal píše:s tim olejem jsem to taky resil,vubec to tim mackanim cudliku neslo...![]()
ted to facha v pohode
Navodu tuny, nejdrivc,ze se maze Inspekce a pak naskoci OIL,ale nikde jak se tam dostat.Tak jsem napsal na jedno zahranicni forum a uz v tom mam jasno
ted to facha v pohode - to jako, ze by ti to slo maznout i pres ten cudl ?
Kolik te ten vymaz stal ?
od te doby co mi to vynulovali,jsem to pres ten cudl nezkousel,vymenil jsem olej nez jsem tam jel,takze dokud nebudu zas menit,radsi zkouset nebudu...
kolik chtej presne jen za vynulovani oleje nebo inspekce nevim,me delali komplet diagnostiku(spatna vaha vzduchu)tak to udelali vse pri jednom a za diagnostiku a nulovani+naprogramovani nove vahy cca 1500.-
Renocar Brno
kolik chtej presne jen za vynulovani oleje nebo inspekce nevim,me delali komplet diagnostiku(spatna vaha vzduchu)tak to udelali vse pri jednom a za diagnostiku a nulovani+naprogramovani nove vahy cca 1500.-

-
- Kontaktovat uživatele:
a vaha samotna prisla na kolik jestli se muzu zeptat ?michal píše:od te doby co mi to vynulovali,jsem to pres ten cudl nezkousel,vymenil jsem olej nez jsem tam jel,takze dokud nebudu zas menit,radsi zkouset nebudu...
kolik chtej presne jen za vynulovani oleje nebo inspekce nevim,me delali komplet diagnostiku(spatna vaha vzduchu)tak to udelali vse pri jednom a za diagnostiku a nulovani+naprogramovani nove vahy cca 1500.-Renocar Brno