Ahoj, chcu se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s tlumičema od HP Sporting, rád bych zkusil amatérské závody do vrchu, na seriovém podvozku je to dost houpačka.... BMW 328 e-36
Měl jsem HP sporting na Fávu a maximální spokojenost. Imho neznám lepší podovzek na Fáva a Feldy. A myslím, že i na BMW bude dost dobrej, ale nejsem si vědom, že by je dělali na E36.
Speedy píše:Měl jsem HP sporting na Fávu a maximální spokojenost. Imho neznám lepší podovzek na Fáva a Feldy. A myslím, že i na BMW bude dost dobrej, ale nejsem si vědom, že by je dělali na E36.
Jo já tam volal, že prej to nebude problém, už jedny dělali, známej je má i na swiftu gti a mazec, dobrý svezení, takže mě nahlodal....
Speedy píše:Měl jsem HP sporting na Fávu a maximální spokojenost. Imho neznám lepší podovzek na Fáva a Feldy. A myslím, že i na BMW bude dost dobrej, ale nejsem si vědom, že by je dělali na E36.
Jo já tam volal, že prej to nebude problém, už jedny dělali, známej je má i na swiftu gti a mazec, dobrý svezení, takže mě nahlodal....
kolik za to chteji?
říkal, že okolo 35 000,- tlumiče jsou výškově nastavitelný v rozmezí 20-55mm, a mají několik stupňů nastavení tuhosti, a když k tomu vezmu, že např srovnatelné KONI a KW za 45 tis,.... a navíc servis pár kilometrů a když nebude vyhovovat, tak se dá přenastavit... tak bych řek gut preis