skautik píše:hmm kdyz zavolas do bmw tak ti kod zjisti. alepson me ho vzdy po telefonu do 2hodin gratis zjistili.
tezko rict jestli i u tak stareho radia
hmm,to teda koukam jako blazen no proc ne,ze
aspon teda v olomouci
chtel jsem ponich at mi to dekodujou a voni ze jo, ale ze maj cely tyden plno, ja ze to chci co nejdriv a voni ze kdyz jim dam cislo radia a cislo telefonu tak mi to zjisti a zjistili
taky jsem si nedavno dovez auto a k nemu jsem dostal radio bez kodu (byl jsem rad, ze mi dali aspon neco, cim zaplacnu tu diru v paluce - puvodne to bylo bez radia uplne)
ted by se hodil nekdo, kdo zjisti kod ..
ostrava, opava, okoli ...
skautik píše:hmm kdyz zavolas do bmw tak ti kod zjisti. alepson me ho vzdy po telefonu do 2hodin gratis zjistili.
tak, že když si čorkaři vytáhnou z bavora rádio, tak jim v servisu k tomu rádiu řeknou CODE?
It´s easy .
Trochu postrádám smysl kódování těch rádií .
jojo kdesi se psalo ze budou chtit VIN ... ale to je hloupost (prodej radia atd.) a stejně ho nechtěli ... a navic se po netu vali dost udelatek na unlock.
tak, že když si čorkaři vytáhnou z bavora rádio, tak jim v servisu k tomu rádiu řeknou CODE?
It´s easy .
Trochu postrádám smysl kódování těch rádií .
jojo kdesi se psalo ze budou chtit VIN ... ale to je hloupost (prodej radia atd.) a stejně ho nechtěli ... a navic se po netu vali dost udelatek na unlock.
podle VINu auta to dává smysl, taky mi ho takhle zjiš?ovali, čekal jsem asi tři dny a i když to rádio bylo origo a ten CODE přišel přímo z Mnichova, tak stejně byl jinej.
Ještě, že byl původní majitel tak inteligentní a napsal ho na to rádio, což jsem zjistil až když jsem ho vytáhl, že ho vyhodím .