Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Tlumiče na E36 318
Čeká mě taky asi výměna tlumičů (předek i zadek).
Nebudu si to dělat sám, nechám si to udělat. Co by mě ale zajímalo jsou ceny a značky tlumičů. Nepotřebuju žádné stavitelné atd., stačí mi nějaké uplně obyčejné, které splní svojí funkci. Žádnou značku nepreferuji, jde mi o cenu, ale ne abych je po 10 000 km musel měnit znova. Ale 4000 za jeden dát nehodlám...
Co z low-endu byste doporučili podle zkušeností? Za kolik se dají sehnat (nebo můžete někdo sehnat)? Případně kdyby jste někdo něco doma měl, nabídněte.
Nebudu si to dělat sám, nechám si to udělat. Co by mě ale zajímalo jsou ceny a značky tlumičů. Nepotřebuju žádné stavitelné atd., stačí mi nějaké uplně obyčejné, které splní svojí funkci. Žádnou značku nepreferuji, jde mi o cenu, ale ne abych je po 10 000 km musel měnit znova. Ale 4000 za jeden dát nehodlám...
Co z low-endu byste doporučili podle zkušeností? Za kolik se dají sehnat (nebo můžete někdo sehnat)? Případně kdyby jste někdo něco doma měl, nabídněte.
-
- Klubové ID: 2256
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Kayaba super kvalita za dobrou cenu 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Do dvojky za přední tlumič? To by bylo asi tak podle mých představ. To je standartní cena, nebo někde spešl tvoje? Kde se to dá za tuto cenu koupit?error-motohanz píše:Jeslti chces klasicky tak kup monroe sensa-trac, vejdes se tak do dvojky za jeden a jsou to super tlumice i s tim ze si k tomu das nizsi pruziny...jinak za 12 tisic mas celej podvozek supersport kterej je taky v dost dobry kvalite...snizeni 40/30...jinak tlumice od KONI za 16tisic......
Snižovat podvozek nechci - jezdím občas po cestách, kde by se mi snížení nemuselo vyplatit (vana off, vejfuk off...)
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Mam dojem že je má i Elit, napiš Speedymu on ti určitě doporučí něco za dobrou cenuJiras píše:A ta je jaká konkrétně pro E36 318?George_D píše:Kayaba super kvalita za dobrou cenuNevim kde to najít.

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Speedy doporučíš?George_D píše:Mam dojem že je má i Elit, napiš Speedymu on ti určitě doporučí něco za dobrou cenuJiras píše:A ta je jaká konkrétně pro E36 318?George_D píše:Kayaba super kvalita za dobrou cenuNevim kde to najít.
A nebo ještě jinak - neleží někomu doma dobrý tlumiče třeba po snižování podvozku? A chtěl by se jich zbavit?