Se omlouvam ze su sprostej ale vcera sem nechal menit gumy na aute a ti kokoti mi doskrabali tri kola (mam je od Hanze takovy ty jakoby puleny petipaprsky eM-kovy )byly bez skrabance.Sem byl na mrtvici jeste ted su nasranej jak kunda z ryby.Asi byly zvykly ze zimy na plechace ci co .
Dande píše:Se omlouvam ze su sprostej ale vcera sem nechal menit gumy na aute a ti kokoti mi doskrabali tri kola (mam je od Hanze takovy ty jakoby puleny petipaprsky eM-kovy )byly bez skrabance.Sem byl na mrtvici jeste ted su nasranej jak kunda z ryby.Asi byly zvykly ze zimy na plechace ci co .
No pan Harnach z V.Myta je solidni doufam ze mi to nezapre a domluvili jsme se ze to udelame pres pojistku.Tak uvidime.Ale kde ted budu shanet nekoho v okoli Sumperka kdo mi to prelakuje to nevim,v tomhle se nevyznam.
Dande píše:No pan Harnach z V.Myta je solidni doufam ze mi to nezapre a domluvili jsme se ze to udelame pres pojistku.Tak uvidime.Ale kde ted budu shanet nekoho v okoli Sumperka kdo mi to prelakuje to nevim,v tomhle se nevyznam.