Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
320iA
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Automat 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
M3maniac píše:darmon píše:a je jako nutny aby to melo parametry okruhovyho auta ?
to není nutný,to je věc každýho kupujicího co od svýho auta čeká mistřejen mě by třeba trochu štvalo jít z 323i do 320iA tot je můj názor a není to nutně názor někoho jiného...chapiš?
Neboj,automat tam určitě nebude.Teď právě momentálně je motor venku a dává se tam manual

cain píše:M3maniac píše:darmon píše:a je jako nutny aby to melo parametry okruhovyho auta ?
to není nutný,to je věc každýho kupujicího co od svýho auta čeká mistřejen mě by třeba trochu štvalo jít z 323i do 320iA tot je můj názor a není to nutně názor někoho jiného...chapiš?
Neboj,automat tam určitě nebude.Teď právě momentálně je motor venku a dává se tam manual.
pak tedy nechápu tu otázku,co je to 320iA

M3maniac píše:darmon píše:a je jako nutny aby to melo parametry okruhovyho auta ?
no tak to sorry ale mne prijde normalni ze kdyz nekdo snizuje objem a v tomhle pripade i teda vykon,bez ohledu na to jestli to je automat nebo ne (kterej z toho chtej navic vyrvat

-
- Kontaktovat uživatele:
darmon píše:M3maniac píše:darmon píše:a je jako nutny aby to melo parametry okruhovyho auta ?
no tak to sorry ale mne prijde normalni ze kdyz nekdo snizuje objem a v tomhle pripade i teda vykon,bez ohledu na to jestli to je automat nebo ne (kterej z toho chtej navic vyrvat) tak asi neceka ze to pojede srovnatelne nebo lip.
Líp to oproti 323 určitě nepojede,i když snížení výkonu je tam oproti Touringu
jen o 20koní,ale stejnak.Já jen něvěděl že to A znamená automat.Myslel sem že je to značení nějaký edice nebo vývozu do jiný země nebo tak.Bohužel jinej motor do Coupe nemám tak tam musí jít tenhle.Nic se nedá dělat,ale to mi ani tak nevadí.Spíš mi bude chybět ten samosvor. dif. co byl na 323.
darmon píše:M3maniac píše:darmon píše:a je jako nutny aby to melo parametry okruhovyho auta ?
no tak to sorry ale mne prijde normalni ze kdyz nekdo snizuje objem a v tomhle pripade i teda vykon,bez ohledu na to jestli to je automat nebo ne (kterej z toho chtej navic vyrvat) tak asi neceka ze to pojede srovnatelne nebo lip.
no z toho všeho mi vyplívá,že patrně prahnul po karosérii kupé ,což se mu nemůžu divit