Nevím jestli jste to už někdy slyšeli,ale musím vám napsat co se mi včera stalo,ráno nastartuju sednu do auta jedu si a všechno ok po nějákejch 5km klidný jízdy,studenýmu motoru nikdy nenakládám,najednou rána jako prase a auto přestalo táhnout,teplota v normálu,z pod kapoty kouř a smrad jak kdyby to hořelo,neměl jsem čas to řešit,pospíchal jsem do práce,jen jsem kouknul pod kapotu,olej ok,voda ok,řemen na svém místě,odpoledne jsme to s kámošem odtáhli na laně,no nebudu vás zdržovat kouknu pod ty černý krycí pasty na motoru a na 4 válci žhavička nikde,respektive po ní díra a zůstala viset na tom drátku co jí dává proud,v hlavě závit ok,na žhavce jsou dobrý jen tři závity od spoda,zbytek je placatej jako by jí někdo držel vší silou v kleštích,jediný co mě napadá že to pako co mělo to auto přede mnou je dávalo nový,a našroubovalo tuhle žhavku na 2-3závity,no a mě to pak vylítlo,koupil jsem novou a v pohodě zašrouboval jak jsou ty ostatní a motor normálně vrčí,musím to zaklepat snad už to buse v pohodě…
Napište co si o tom myslíte Díky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady