Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

řazení E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
RA
Klubové ID: 79

#1 Příspěvek od RA »

Potřebujeme poradit, kamarád má možnost výhodně koupit E36 touring a má problém se řazením. 2 a 4 jdou zařadit špatně, jakoby celé řazení bylo posunuté dozadu. Při řazení 2 a 4 se hýbe celý plastový kryt včetně spínače varovných světel. Nemáte s tím někdo zkušennost, jestli je to jen hloupost, která se odstraní nastavením táhel, nebo je to špatně nabourané a celé hnuté. Díky
motohanz

#2 Příspěvek od motohanz »

hele muze to bejt jen tim ze je otocena tycka razeni, proste tam muze bejt jen dana obrcene a jak je normalne trochu zahnuta dopredu tak je ted naopka 2x tak dozadu...kouknete na to...ale zas to svedci o tom ze se v tom vrtal nejakej VRTAL...:)
motohanz

#3 Příspěvek od motohanz »

no a je jasny ze to muze bejt rachly, ale to aby to udelalo tohle by to musela bejt pekna zumpa....muze tam bejt taky treba jina paka razeni ale to by musela snad bejt treba s compakta..zadny nastavovani tam neni takze neverte tomu ze se to nejak nastavi...chtelo by to kouknout pod auto kdo se tam v tom jak stoural...ale na to abyste to otocily se musi vyndat vejfuk a kardanka...
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Klubové ID: 55
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od DC Výkonná rada »

mohla by byt vule v ulozeni radicky ci tahla, nebo zdeformovany tahlo k prevodovce
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
motohanz

#5 Příspěvek od motohanz »

to ulozeni ti akorat udela to ze to bude volny ale ne takovej posun....nevim...a tahlo je z hliniku to tak akorat zlomis nez zdeformujes jedine ze by to nekdo predelaval...
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#6 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

dneska jsem se v tom vrtal a opravoval to. Měl jsem vůli v takovém tom plastovém uložení šaltky a přílůežitostně jsem zjistil i vůli v tom kloubu táhlá u převodovky. Jedinou necnost to ale má, že se to málo nakloní a blb+ě se řadí 2 a 5. 2 a 4 bude asi blbej synchron, což není láce oprava. Takže jestliže nepřekáží někde v řazení nějaký kus mateiálu, tak bych se na to vyprdnul.
motohanz

#7 Příspěvek od motohanz »

ja jsem to mel taky prave cely vozvejkany...ten silon myslim, tak jsem tam dal cely to ulozeni i s tou novou prevodovkou s toho novyho motoru...a je to hodne znat...
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od George_D »

motohanz píše:no a je jasny ze to muze bejt rachly, ale to aby to udelalo tohle by to musela bejt pekna zumpa....muze tam bejt taky treba jina paka razeni ale to by musela snad bejt treba s compakta..zadny nastavovani tam neni takze neverte tomu ze se to nejak nastavi...chtelo by to kouknout pod auto kdo se tam v tom jak stoural...ale na to abyste to otocily se musi vyndat vejfuk a kardanka...
¨
Proč by měl mít compact jiný řazení?? :roll:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
motohanz

#9 Příspěvek od motohanz »

nerikam ze ma jiny jen nevim jaka je tam tycka razeni u compakta...z3 ma taky jinou tycku....
Odpovědět