Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vymlácené autíko

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
mike.bmw

#1 Příspěvek od mike.bmw »

Tak jsem včera přišel k autu, vymlácené okýnko, v autu bordel, nic neukradli, akorát přidělané starosti. Neválelo by se někomu takovej ten malej trojůhelník (okýnko) na levý zadní dveře?

Kolik by koštoval?

Dík Michal :(
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Marty_ »

Kua presne tohle jsem zazil minulou nedeli:( Sra*ove zas*any:(( Taky vymlacene okno, nastesti radio (bez panelu) nechali, vzali akorat vsechny cd a slunecni brejle heh... Ale nastve to moc:(
Pepe

#3 Příspěvek od Pepe »

taky se mi to stalo , už je to ale dýl. Mě rozbili levé přední a ukradli panel na kazety, který byl rozbitej a stejně jsem ho nepoužíval. Radio tam nechali, protože si beru panel domu. okno mě stálo 1800,- kč. To malý trojúhelníkové myslím že na vrakáči stojí kolem 600,-kč Kolik stojí nový, nevím.
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od patras Čestný člen »

mike.bmw píše:Tak jsem včera přišel k autu, vymlácené okýnko, v autu bordel, nic neukradli, akorát přidělané starosti. Neválelo by se někomu takovej ten malej trojůhelník (okýnko) na levý zadní dveře?

Kolik by koštoval?

netusim co mas za auto tak ani cenu ti nikdo nerekne ... v nekterych modelech je prave v tomhle vokynku antena pak je cena vyzsi ... trochu se rozepis
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
mike.bmw

#5 Příspěvek od mike.bmw »

patras píše:
mike.bmw píše:Tak jsem včera přišel k autu, vymlácené okýnko, v autu bordel, nic neukradli, akorát přidělané starosti. Neválelo by se někomu takovej ten malej trojůhelník (okýnko) na levý zadní dveře?

Kolik by koštoval?

netusim co mas za auto tak ani cenu ti nikdo nerekne ... v nekterych modelech je prave v tomhle vokynku antena pak je cena vyzsi ... trochu se rozepis

No jo, to jsem debža...

BMW E36 čtyřdvířko, anténa by měla být v zadním okně (doufám) ne bočním.

Myslím to malý okýnko, ten trojúhelník, jak je "hokejka"...

Díky
colon

#6 Příspěvek od colon »

ten trojůhelník mám poslal jsem ti SZ. Vítek
Odpovědět