Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Co takhle KUMHO?
Mate nekdo zkusenost s touhle gumou http://www.pneushop.cz/cgi-bin/reifendirekt.pl?details=Ordern&cart_id=2973471.13885&P-ID=&language=&typ=KH_6880&ranzahl=4&Breite=225&Herst=&Quer=45&Felge=17&Load=&Speed=ZR&weiter=10&last_sort=&kategorie=&Ang_pro_Seite=&sort_by=&gesanzeige=&rf=&Transport=P&dsco=31&sowigan=So? Vim samozrejme, co bych jinak koupil: Pirelli PZero Rosso
Ale obavam se ze po tom co koupim motor a dam auto do kupy, ze dost vykrvacim a tahle guma vychazi v testech dobre a cena je vic nez vynikajici...

patras píše:pokud jsou alespon smerovy tak asi proc ne s 50% slevou ...
Já nevím jak Kumho, nechci hanit ale mám zkušenost s gumama Hankook, byly zadara, ale už bych je nechtěl ani za zlatý prase.
Jednalo se o 225/50-17, index ZR (nad 240kmh) směrový.
Tahalo to za volant že jsem byl jak idiot. Řídit jednou rukou ani omylem.
A rozjet to na 200kmh bylo o ústa, směrová stabilita stodvacítky při 130kmh.
Původně jsem si myslel že jde o silentbloky, ale jejich výměna prakticky nic neřešila. Pak jsem zkusil Micheliny a bylo absolutně po problému.
Takže bacha na to, aby jste si nenaběhli
Jirka
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
měl jsem Kumha na e30 v rozměru 205/55/15 a byl jsem docela spokojen. Byly tvrdší, takže vydržely docela dlouho.

Tady je test v češtině na ty Kumha KU19 a dopadly jako jedny z nejhorších. http://reif.d2.cz/ams2004s.htm
Kupte si pneu, jaké chcete a na které máte, ale dejte si pozor, aby typ vámi zakoupený byl v pohodě k sehnání ještě třeba za rok... Aby ho prostě ještě někdo dovážel. Já jednou prorazil právě Kumho 205/55/R15 kdysi na E30, nešla opravit a tu samou už nikdo v Praze a okolí nedovážel, musel jsem koupit pár (2ks) jiných...
Mám pocit, že spousta tzv. levných pneu (by? i značkových) jsou totální výprodeje starých typů ze skladů, a to bez možnosti doobjednání. Ale třeba se mýlím, nechci dovozce a internetové prodejce a priori obviňovat. Ale mohl by tady někdo "z oboru" tuhle problematiku funfovaně objasnit?
Navíc, nechápu, jak může být ta samá guma např. až o 1200 Kč dražší při koupi v pneuservisu než po internetu. To mají pneuservisy tak šílené přirážky? Nebo internetoví prodejci neplatí žádné sklady? Nebo co?
Mám pocit, že spousta tzv. levných pneu (by? i značkových) jsou totální výprodeje starých typů ze skladů, a to bez možnosti doobjednání. Ale třeba se mýlím, nechci dovozce a internetové prodejce a priori obviňovat. Ale mohl by tady někdo "z oboru" tuhle problematiku funfovaně objasnit?
Navíc, nechápu, jak může být ta samá guma např. až o 1200 Kč dražší při koupi v pneuservisu než po internetu. To mají pneuservisy tak šílené přirážky? Nebo internetoví prodejci neplatí žádné sklady? Nebo co?

Zave píše:ten odkaz nejak nefachci... kazdopadne Scooter kupoval minulej rok Kumha a sou paradni!!
Tak ted http://ssl.delti.com/cgi-bin/reifenbestellen.pl?typ=KH_6510&dsco=31
-
- Kontaktovat uživatele:
doxa píše:Zave píše:ten odkaz nejak nefachci... kazdopadne Scooter kupoval minulej rok Kumha a sou paradni!!
Tak ted http://ssl.delti.com/cgi-bin/reifenbestellen.pl?typ=KH_6510&dsco=31
jo tak ty sou presne co ma on, ale on je ma 195/55/15 ale jinak stejny.. vzorek je hrubej...

- Přílohy
-
- kolo.JPG (41.85 KiB) Zobrazeno 1061 x
MK píše:Kupte si pneu, jaké chcete a na které máte, ale dejte si pozor, aby typ vámi zakoupený byl v pohodě k sehnání ještě třeba za rok... Aby ho prostě ještě někdo dovážel. Já jednou prorazil právě Kumho 205/55/R15 kdysi na E30, nešla opravit a tu samou už nikdo v Praze a okolí nedovážel, musel jsem koupit pár (2ks) jiných...
To stěma modelama taky znám, nahovno, musel sem kupovat taky dvoje....
-
- Kontaktovat uživatele:
Bobra píše:MK píše:Kupte si pneu, jaké chcete a na které máte, ale dejte si pozor, aby typ vámi zakoupený byl v pohodě k sehnání ještě třeba za rok... Aby ho prostě ještě někdo dovážel. Já jednou prorazil právě Kumho 205/55/R15 kdysi na E30, nešla opravit a tu samou už nikdo v Praze a okolí nedovážel, musel jsem koupit pár (2ks) jiných...
zrovna s temato Kumhama to tak asi nejni.. On je kupoval rok z5 a porad se prodavaji...
Zave píše:Bobra píše:MK píše:Kupte si pneu, jaké chcete a na které máte, ale dejte si pozor, aby typ vámi zakoupený byl v pohodě k sehnání ještě třeba za rok... Aby ho prostě ještě někdo dovážel. Já jednou prorazil právě Kumho 205/55/R15 kdysi na E30, nešla opravit a tu samou už nikdo v Praze a okolí nedovážel, musel jsem koupit pár (2ks) jiných...
zrovna s temato Kumhama to tak asi nejni.. On je kupoval rok z5 a porad se prodavaji...
však fpoho, nemyslím zrovna kumha, myslím všeobecně, byla to nokian......