Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Kde nejlip koupit motor M52 2.8?
hm ,tak to bych chtěl vidět v německu dobrej motor 2,8 za 300,-Bobra píše:nedávno sháněl kamoš u sousedů skopčáků a sehnal ho za desítku....... a motůrek přede jak kočka....

ty kundy tam chcou 500 eur za převodovku !!! jestli se toto někomu povedlo tak klobouk dolů,měl obrovský štígro.A taky je rozdíl motor,nebo motor s převodovkou a řídicí jenotkou s kabeláží atd...
-
- Klubové ID: 178
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem mluvil naposledy se svým mechošem, řekl mi to samý, ani auta už zvenku netahá, pokud to není zmaštěnina, maj je tam drahý jako prase. E38 740i tady se serviskou do 300 k sehnání pěkná, venku 12.000 euro a víc a leckdy jsou nic moc, nalítáno mají stejně jako u nás - hafo. Docela mě tím překvapil, mám pocit, že dovoz na kšeft ve větším už asi skončil...M3maniac píše:hm ,tak to bych chtěl vidět v německu dobrej motor 2,8 za 300,-eur
ty kundy tam chcou 500 eur za převodovku !!! jestli se toto někomu povedlo tak klobouk dolů,měl obrovský štígro.A taky je rozdíl motor,nebo motor s převodovkou a řídicí jenotkou s kabeláží atd...
M3maniac píše:hm ,tak to bych chtěl vidět v německu dobrej motor 2,8 za 300,-Bobra píše:nedávno sháněl kamoš u sousedů skopčáků a sehnal ho za desítku....... a motůrek přede jak kočka....eur
Ja vím, že si myslíte, že kecám, sám sem se tomu divil, ale když mi ukázal doklad, pak ten motor tak sem taky sklapnul
Hele neznám v německu handlíře kterej by mu napsal férovej papír,víš jak koupil totálku 328 za 1000eur a přece nenapíše hned na motor 1000Bobra píše:M3maniac píše:hm ,tak to bych chtěl vidět v německu dobrej motor 2,8 za 300,-Bobra píše:nedávno sháněl kamoš u sousedů skopčáků a sehnal ho za desítku....... a motůrek přede jak kočka....eur
Ja vím, že si myslíte, že kecám, sám sem se tomu divil, ale když mi ukázal doklad, pak ten motor tak sem taky sklapnul

M3maniac píše:Hele neznám v německu handlíře kterej by mu napsal férovej papír,víš jak koupil totálku 328 za 1000eur a přece nenapíše hned na motor 1000Bobra píše:M3maniac píše: hm ,tak to bych chtěl vidět v německu dobrej motor 2,8 za 300,-eur
Ja vím, že si myslíte, že kecám, sám sem se tomu divil, ale když mi ukázal doklad, pak ten motor tak sem taky sklapnuljinak papír zežere hodně
německej turek ti napíše na účet co si jen přeješ
Já vim, taky tyhle turky a araby znám, kolikrát sem u ních už něco sháněl, mě je celkem jedno jestli mi věříte, já prostě vím co vím, a když říkám že motor sehnal za 300 euro, tak ho taky sehnal, máme od něho už 3 motory (třeba mazda 626 šla třeba za 85 euro, byl sem u toho, taky chápu, že nelze porovnávat mazdu a dvaosmičkovej BMW motor, je mi jasný, že mi tady nikdo nevěří, budiž... Jen sem reagoval na přispěvěk
Ja ti rad uverim, je na toho cloveka nakej kontakt? Potrebuju ten motor dost nutne a kamos se vratil dneska z nemecka s prazdnou. Vi jen o nakym motoru v hamburgu za 1.000, to se mi zda porad dost, dyt do prdele vymontovanej motor, kterej si nemuzu ani poslechnout. Je zajic v pytli jako prase, nevim co by ty lidi jeste za to nechteli...Bobra píše:M3maniac píše:Hele neznám v německu handlíře kterej by mu napsal férovej papír,víš jak koupil totálku 328 za 1000eur a přece nenapíše hned na motor 1000Bobra píše:
Ja vím, že si myslíte, že kecám, sám sem se tomu divil, ale když mi ukázal doklad, pak ten motor tak sem taky sklapnuljinak papír zežere hodně
Já vim, taky tyhle turky a araby znám, kolikrát sem u ních už něco sháněl, mě je celkem jedno jestli mi věříte, já prostě vím co vím, a když říkám že motor sehnal za 300 euro, tak ho taky sehnal, máme od něho už 3 motory (třeba mazda 626 šla třeba za 85 euro, byl sem u toho, taky chápu, že nelze porovnávat mazdu a dvaosmičkovej BMW motor, je mi jasný, že mi tady nikdo nevěří, budiž... Jen sem reagoval na přispěvěk
-
- Klubové ID: 570
- Kontaktovat uživatele:
Kraj Vysočina (Pelhřimov) 14.3. v 8:25 schránka
97% 1033.1 Náhr. díly: os. vozy zahr. - nabídka
BMW prodam nahradni dily z bocne havarovanho vozu bmw 328i combi, e36, r. v. 96, cz doklady, motor, kuze, ceny dohodou. Tel.: 777 177 617
Tel.: 777 177 617
OPAK K7O7K4
Královehradecký kraj (Jičín) 14.3. v 17:14 schránka
100% 1033.1 Náhr. díly: os. vozy zahr. - nabídka
BMW - prodam motor bmw 2.8i 24v vanos, 280 nm. r. v. 97 (celohlinikovy) najeto 150t. km. komplet, bezvadny stav! cena 38t. kc. dohoda mozna. Tel.: 737 601 294
Tel.: 737 601 294
OPAK 6WU7KL
97% 1033.1 Náhr. díly: os. vozy zahr. - nabídka
BMW prodam nahradni dily z bocne havarovanho vozu bmw 328i combi, e36, r. v. 96, cz doklady, motor, kuze, ceny dohodou. Tel.: 777 177 617
Tel.: 777 177 617
OPAK K7O7K4
Královehradecký kraj (Jičín) 14.3. v 17:14 schránka
100% 1033.1 Náhr. díly: os. vozy zahr. - nabídka
BMW - prodam motor bmw 2.8i 24v vanos, 280 nm. r. v. 97 (celohlinikovy) najeto 150t. km. komplet, bezvadny stav! cena 38t. kc. dohoda mozna. Tel.: 737 601 294
Tel.: 737 601 294
OPAK 6WU7KL
doxa píše:Ja ti rad uverim, je na toho cloveka nakej kontakt? Potrebuju ten motor dost nutne a kamos se vratil dneska z nemecka s prazdnou. Vi jen o nakym motoru v hamburgu za 1.000, to se mi zda porad dost, dyt do prdele vymontovanej motor, kterej si nemuzu ani poslechnout. Je zajic v pytli jako prase, nevim co by ty lidi jeste za to nechteli...Bobra píše:M3maniac píše: Hele neznám v německu handlíře kterej by mu napsal férovej papír,víš jak koupil totálku 328 za 1000eur a přece nenapíše hned na motor 1000jinak papír zežere hodně
Ok, ja kontakt nemám, kámoš ho má, tak mu cinknu a dám vědět, nebo se ho zrovna zeptám, jestli tam 2,8 má, Ok?
Tak jsem mu volal, takže ani jeden z těchto motorů zatím nemá, prý, že jsou to dost nové, i když teda se mi to moc nezdá, ale prostě je nemá, tak jsem mu říkal, že když by ho měl a? se ozve.... Oki? jinak tam má motoryna BMW: 318tds, 318i, 325i -rok 92, tuším, bez vanosu, nejsem si jist - tyhle šli za 400 euro, ale určo by šli usmlouvat, Pak tam měl i Opel Calibra 2.0l, corsa 1,2l.... ale to jsem mimoHanz píše:ok, me se rovnou zeptej na to same + klidne na 330i a 330d, myslim to vazne...