Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Které tlumiče?
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se rozhodl ke koupi nových tlumičů a stále se nemohu rozhodnout které? Je to na auto snížené o 40mm. Podotýkám že všechny uvažuji plynové:
A) KYB
B) Bilstein
C) Koni
D) Lip
E) Monroe
F) Alco
seřadil jsem je podle mých sympatií, ale nechci koupit špatně a v podstatě už uvažuji o variantách A a B. Díky za pomoc
A) KYB
B) Bilstein
C) Koni
D) Lip
E) Monroe
F) Alco
seřadil jsem je podle mých sympatií, ale nechci koupit špatně a v podstatě už uvažuji o variantách A a B. Díky za pomoc

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Díky za radu Sachsy mi nějak vypadly ze seznamu a nějde mi upravit první příspěvek tak tady je opravený:M3maniac píše:1. bilstein 2. koni 3.sachs 4.kyb....
A) KYB
B) Bilstein
C) Koni
D) Sachs
E) Lip
F) Monroe
G) Alco
Jinak dnes jsem mluvil s prodejcem Koni a říkal že mají v poslední době hodně reklamací s proražených štelovacích ventilů tak mě trochu odradil. Jinak Bilsteiny a KYB můžu mít za stejnou cenu.

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
M3maniac píše:1. bilstein 2. koni 3.sachs 4.kyb....
Který typ od Bilsteinu by jsi doporucoval? B6 nebo B8 ? myslím poměr cena/tuhost
PS: Redukuji výběr na Bilstein nebo KYB

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Problémy jsou s typy které mají štelovatelnou tuhost (taková ta hřídlová matice nahoře)Cantona píše:Čau se kterým typem Koni je problém - tuším že dělají několik řad???
Ostatní jsou v pohodě

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
GeorgosAc píše:To HUSKA
Prosim te jake jsou problemy s temi stelovatelnymi KONI. Ja je ted koupil . diky
Komplikace jsou při reklamacích při prasklých ventilcích štelování tuhosti - tlumiče s promennou tuhostí v závislosti na dotažení krídlové matice. V 99% se to stává když vletíš do díry a údajně praskne ten štelovací ventilek a rázem máš tlumič na nejmenší tuhost. Toto jsou informace od dvou nezávyslých prodejců a oba mi potvrdili že se s tím setkali. Tlumiče co toto seřizování nemají jsou OK.
Jinak dnes jsem se rozhodl a po přečtení hodně článků a popisů výrobců jsem objednal
- bezešvé jednopláštové plynové tlumiče GAS od KAYABY ... taky cena je bezkonkurenční

A to jsou seriové nebo sportovní?Huska píše:GeorgosAc píše:To HUSKA
Prosim te jake jsou problemy s temi stelovatelnymi KONI. Ja je ted koupil . diky
Jinak dnes jsem se rozhodl a po přečtení hodně článků a popisů výrobců jsem objednal
- bezešvé jednopláštové plynové tlumiče GAS od KAYABY ... taky cena je bezkonkurenční
muzes tu cenu nastinit?Huska píše:GeorgosAc píše:To HUSKA
Komplikace jsou při reklamacích při prasklých ventilcích štelování tuhosti - tlumiče s promennou tuhostí v závislosti na dotažení krídlové matice. V 99% se to stává když vletíš do díry a údajně praskne ten štelovací ventilek a rázem máš tlumič na nejmenší tuhost. Toto jsou informace od dvou nezávyslých prodejců a oba mi potvrdili že se s tím setkali. Tlumiče co toto seřizování nemají jsou OK.
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Kayaby je dobrý a na Compacta KAYABA v EXCEL-G jsou předek za 2450,-a
zadek za 1580,-a podobné ceny jsou i na BILSTEIN B4. Ta Kayaba je ale
tužší ..
tužší ..

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
George_D píše:Kayaby je dobrý a na Compacta KAYABA v EXCEL-G jsou předek za 2450,-a
tužší ..
Ceny Př... 2088,- s DPH
Za.... 1230,- s DPH

Já je mám ještě o 150,-Kč/ks levněji, ale to už na další auta nedovedu

je to tak i s tuhostí proti Bilstein, ale dokonce některé části vyrábí obě tyto firmy v jedné fabrice .. přesnost tubusu uvádí stejnou jako chirurgické nástroje.
Too: GeorgosAc ..... co chceš zkurvit na seštelování? podle mě by měl výrobce garantovat že v rozsahu který umožnuje štelování nejde nic na tlumiči pokazit... rozhodit si můžeš jízdní vlasnosti to jo, ale ne zničit tlumič. Jinak si myslím že Koni jsou opravdu výborné, ale osobně jsem se chtěl vyhnout případným komplikacím.

- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
To co jsem napsal byla odpověd s http://www.MJauto.cz

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Ty ceny sou fakt superHuska píše:George_D píše:Kayaby je dobrý a na Compacta KAYABA v EXCEL-G jsou předek za 2450,-a
tužší ..
Ceny Př... 2088,- s DPH
Za.... 1230,- s DPH.

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
je to po slevách co má otec v servisu.doxa píše:Ty ceny sou fakt superHuska píše:George_D píše:Kayaby je dobrý a na Compacta KAYABA v EXCEL-G jsou předek za 2450,-a
tužší ..
Ceny Př... 2088,- s DPH
Za.... 1230,- s DPH.
Kdo to prosim te prodava? Mam uplne v hajzlu zadni, jak dam neco tezsiho do kufru, tak jdou zezadu rany jak z dela...
PS: Už je mám doma takže o víkendu nasadím a pak poreferuji první dojmy