Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
výměna oleje v automatu
-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
zadny vodborniky nepotrebujes, je to jako jako u motoru, vylejt ,nalejt, vymenit filtr, vycistit magnet. (v trochu jinym poradi pochopitelne
) Kdyz tam merka neni tak tam neni, jakej typ oleje se dozvis v tom pdf a spatnej olej nespali menic ale spatnej olej se mimojine spali i v menici (ale to uz bude stejne po prevodovce)

-
- Kontaktovat uživatele:
hmmmmmm.....já už takovej "nespálenej" měnič ze špatnýho oleje viděl.......že by to byl přelud?
asi NE! Převodovka byla OK, vyměnil se měnič ) a zas bylo vše jak dřív...
S tou měrkou je to zajímavý....automat bez měrky jsem ještě neviděl.....ale já toho ještě neviděl
S těma odborníkama je to různý, jak u kterýho auta, jsou auta, u kterých bych si olej v matu sám nedělal, at už kvůli blbé práci tak i kvuli záruce.....pokud je to tady tak jednoduchý jak píše DARMON, tak to zmákni, jinak se doborníci vždycky najdou, záleží od kud jsi.

S tou měrkou je to zajímavý....automat bez měrky jsem ještě neviděl.....ale já toho ještě neviděl

S těma odborníkama je to různý, jak u kterýho auta, jsou auta, u kterých bych si olej v matu sám nedělal, at už kvůli blbé práci tak i kvuli záruce.....pokud je to tady tak jednoduchý jak píše DARMON, tak to zmákni, jinak se doborníci vždycky najdou, záleží od kud jsi.
-
- Kontaktovat uživatele:
a copak se v tom menici spalilo ?MartyH píše:hmmmmmm.....já už takovej "nespálenej" měnič ze špatnýho oleje viděl.......že by to byl přelud?asi NE! Převodovka byla OK, vyměnil se měnič ) a zas bylo vše jak dřív...
S tou měrkou je to zajímavý....automat bez měrky jsem ještě neviděl.....ale já toho ještě neviděl![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
přelud nepřelud......skřín byla po repasi, měnič se vyreklamoval a auto vesel jezdí někde v praze......ale není to BMW. Jo holt jsou věci mezi nebem a zemí.....tak trochu nikdo jsme nevěděli, jak je možný, že se vy.... z toho oleje, ale nějak jsme to neřešily, někdy je to jednodužší, než pátrat po tom jak je to možný.....divný to je, to jo...a hodně, třeba špatnej repas, a olej tomu napomohl...těžko říct.
Tak s tou měrkou jsem to nevěděl
. Jak se tam kontroluje hladina oleje v převodovce? že by to už v 92 hlídala elektronika?
člověk se pořád učí
Ameriky, dělaly měrky do nedávna...... i v 97.....
Tak s tou měrkou jsem to nevěděl

člověk se pořád učí

-
- Kontaktovat uživatele:
hladina se kontroluje nalevaci dirou. Mne zajima co se spalilo v tom menici tim ze se tam dala blba ATF a prevodovka zustala netknutaMartyH píše:přelud nepřelud......skřín byla po repasi, měnič se vyreklamoval a auto vesel jezdí někde v praze......ale není to BMW. Jo holt jsou věci mezi nebem a zemí.....tak trochu nikdo jsme nevěděli, jak je možný, že se vy.... z toho oleje, ale nějak jsme to neřešily, někdy je to jednodužší, než pátrat po tom jak je to možný.....divný to je, to jo...a hodně, třeba špatnej repas, a olej tomu napomohl...těžko říct.
Tak s tou měrkou jsem to nevěděl. Jak se tam kontroluje hladina oleje v převodovce? že by to už v 92 hlídala elektronika?
člověk se pořád učí![]()
-
- Kontaktovat uživatele:
dik za info, může se to hodit.
jo, co se tam odpálilo nás zajímalo všechny zúčastněné.......ten smrad po vyndání převodovky stál za to
ale po pravdě se to neřeilo, vše se prošlo, měnič se poslal zpět a tečka. Popravdě žádnej verdik s firmy kam se poslala ta reklamace nepřišel, tak mužem jen dlouze polemizovat co to bylo......když to vemeš logicky, tak to nedává moc smysl....co se tam mohlo spálit.....a převodovka byla gut......(začlo to smrdět, blbě řadit....), možná to bylo o tom, že to auto se okamžitě při prvních příznacích odstavilo a tim předešlo totální devastaci.....
bud se projevila nějaká skrytá vada materialu, nebo se ty oleje nějak neshodly......to je těžký, když dáš do motoru přesnej štítek s tím co se tam má lít a majitel tal šune něco jinýho, jen pro to že to bylo o 50,- levnější........pak ti tvrdí, já nic já muzikant.......já nerozuměla, já udělala vše dobře, trochu uštřila ted být v pr....
takový známe asi všichni.
když jsem u toho, tak jen pro zajímavost, kolik vydží maty v BMW? při standartním zacházení.
jo, co se tam odpálilo nás zajímalo všechny zúčastněné.......ten smrad po vyndání převodovky stál za to

bud se projevila nějaká skrytá vada materialu, nebo se ty oleje nějak neshodly......to je těžký, když dáš do motoru přesnej štítek s tím co se tam má lít a majitel tal šune něco jinýho, jen pro to že to bylo o 50,- levnější........pak ti tvrdí, já nic já muzikant.......já nerozuměla, já udělala vše dobře, trochu uštřila ted být v pr....

takový známe asi všichni.
když jsem u toho, tak jen pro zajímavost, kolik vydží maty v BMW? při standartním zacházení.
-
- Kontaktovat uživatele:
jestli mas prachy na novou almaru tak klidne to tak nechAleš píše:Nebude tedy lepší zkontrolovat hladinu a nechat to , když to v pohodě řadí? Jenom nevim, jak tu hladinu zkontrolovat? Jako v diferu? Když teče nalejvacím otvorem je ho dost a když ne tak málo?