Silenblok na zadním rameni
-
Slid
- Klubové ID: 1699
Tak asi 2dny mě pořád něco mlátilo vzádu u kola tak jsem to zvedl a zjistil že mám zadní silenblok totálně vháji.Chci ho vymněti, ale je tam nalisovanej a já nemám nato žádnej přípravek abych ho nalisoval jinak bych si to udělal sám, ale někdo mi říkal že v BMW nechtěj mněnit silenbloky a měněj ramena už snima, tak nevím co je natom pravdy???.Jinak ten silenbloks se normálně dá sehnat kolem 300-400,- zrovna vymněním oba ikdyž ten druhej ještě jde.
-
Slid
-
LOPOLO
- Čestný člen
- Klubové ID: 1
ja je menil bez ramen ... teda ne samSlid píše:Tak asi 2dny mě pořád něco mlátilo vzádu u kola tak jsem to zvedl a zjistil že mám zadní silenblok totálně vháji.Chci ho vymněti, ale je tam nalisovanej a já nemám nato žádnej přípravek abych ho nalisoval jinak bych si to udělal sám, ale někdo mi říkal že v BMW nechtěj mněnit silenbloky a měněj ramena už snima, tak nevím co je natom pravdy???.Jinak ten silenbloks se normálně dá sehnat kolem 300-400,- zrovna vymněním oba ikdyž ten druhej ještě jde.
-
Zave
- Klubové ID: 90
-
Slid
-
George_D
- Klubové ID: 49
Dělal jsem to na něčem jinym ale postup bude obdobný. Starej by měl jít vyříznout plátkem pilky, bude to vopruz ale určitě to ven dostaneš a dovnitř to jednoduše namázneš a protáhneš závitovou tyč nebo dlouhej šroub, dáš na každou stranu obří podložku a budeš pomalu stahovat, dokud tam nevleze celej 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
Speedy
- Čestný člen
- Klubové ID: 51
JJ, tak nějak jsem to dělal taky, nicméně jeto hrozný oser, ldyž nemáš správný stahovák. Každopádně to chce udělat co nejdříve, líta pak hrozně geometrie a děsně to mlátí.George_D píše:Dělal jsem to na něčem jinym ale postup bude obdobný. Starej by měl jít vyříznout plátkem pilky, bude to vopruz ale určitě to ven dostaneš a dovnitř to jednoduše namázneš a protáhneš závitovou tyč nebo dlouhej šroub, dáš na každou stranu obří podložku a budeš pomalu stahovat, dokud tam nevleze celej
-
Slid
jojo o víkendu nato vlítnu nebo příští týden jak bude čas .nejezdím stím od včerejška co jsem to zjistilSpeedy píše:JJ, tak nějak jsem to dělal taky, nicméně jeto hrozný oser, ldyž nemáš správný stahovák. Každopádně to chce udělat co nejdříve, líta pak hrozně geometrie a děsně to mlátí.George_D píše:Dělal jsem to na něčem jinym ale postup bude obdobný. Starej by měl jít vyříznout plátkem pilky, bude to vopruz ale určitě to ven dostaneš a dovnitř to jednoduše namázneš a protáhneš závitovou tyč nebo dlouhej šroub, dáš na každou stranu obří podložku a budeš pomalu stahovat, dokud tam nevleze celej
-
Speedy
- Čestný člen
- Klubové ID: 51
Označ si poluhu toho pouzdra, a? pak nemusíš na geometrii. Ale ona Tě stejně asi nemineSlid píše:jojo o víkendu nato vlítnu nebo příští týden jak bude čas .nejezdím stím od včerejška co jsem to zjistilSpeedy píše:JJ, tak nějak jsem to dělal taky, nicméně jeto hrozný oser, ldyž nemáš správný stahovák. Každopádně to chce udělat co nejdříve, líta pak hrozně geometrie a děsně to mlátí.George_D píše:Dělal jsem to na něčem jinym ale postup bude obdobný. Starej by měl jít vyříznout plátkem pilky, bude to vopruz ale určitě to ven dostaneš a dovnitř to jednoduše namázneš a protáhneš závitovou tyč nebo dlouhej šroub, dáš na každou stranu obří podložku a budeš pomalu stahovat, dokud tam nevleze celej
-
Slid