Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Servis v Brně
-
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
to je na dlouhy povidani... viz 750iA ktera tam byla asi 7mesicu a ted stoji doma a jeste neni opravena, nikdy nedej na keci pareza...Pavel píše:V poslední době se na ně hodně nadává.Jak toZave píše:jen ne za Pařízkem![]()
dobrej servis mi rikal Mengi ze je nekde v Blansku...![]()
![]()
nemám s něma vůbec žádné skušenosti a ani nechci ale jen mě to zajímá

na srazu ti to reknu
-
- Klubové ID: 56
tak to je drsný.i ten Jindra z e30 fora na ně nádával.Někdy pokecáme..Zave píše:to je na dlouhy povidani... viz 750iA ktera tam byla asi 7mesicu a ted stoji doma a jeste neni opravena, nikdy nedej na keci pareza...Pavel píše:V poslední době se na ně hodně nadává.Jak toZave píše:jen ne za Pařízkem![]()
dobrej servis mi rikal Mengi ze je nekde v Blansku...![]()
![]()
nemám s něma vůbec žádné skušenosti a ani nechci ale jen mě to zajímá
![]()
na srazu ti to reknu

-
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem teda u Pareza upgradoval cely auto vcetne motoru a na kvalitu jsem si nestezoval, horsi jsou ty ceny....
Je ovsem tragedie ze Parez nechal odejit (kvuli lovum) toho maldyho co tam byl, ten byl opravdu suprovej a rychlej, ted jsou tam dva novi, no jsem rad ze auto mam hotovy, take se asi poohlednu po jine moznosti servisu.
Ale elektrikare tam maji vyborneho, neni pod Parizkem, dela tam sam na sebe a da se s nim domluvit na cene.
Je ovsem tragedie ze Parez nechal odejit (kvuli lovum) toho maldyho co tam byl, ten byl opravdu suprovej a rychlej, ted jsou tam dva novi, no jsem rad ze auto mam hotovy, take se asi poohlednu po jine moznosti servisu.
Ale elektrikare tam maji vyborneho, neni pod Parizkem, dela tam sam na sebe a da se s nim domluvit na cene.