TAk zdravim
Rada bych vedela kam mam jezdit s milackem do servisu, original BMW servis by se trosku prodrazil, jaky teda doporucujete, kam jezdite vy? Kde jste spokojeni?
Diky moc
NEMUZU SEM PRISPIVAT tak kdzbz ste me mohli hodit sem nejaky kontakty - telefony, weby a pod - vse kolem Prahy strednich cech ale ostatni beru taky...
dik moc vsem
skautik píše:nekteri jedinci jezdi z prahy servisovat auto do olomouce
proc?
Protože jsou zvyklí dát si kávu pod orlojem a to by jinde nemohli.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Na vysočině. V Třebíči. Mám tady servisáka a je to PAN BMW. Stará se nám všem o auta a má zlatý ruce a rozum na peníze. U M3 mi spravil SMG. To snad mluví za vše. To fakt není prdel.
sklar píše:Na vysočině. V Třebíči. Mám tady servisáka a je to PAN BMW. Stará se nám všem o auta a má zlatý ruce a rozum na peníze. U M3 mi spravil SMG. To snad mluví za vše. To fakt není prdel.
sklar píše:Na vysočině. V Třebíči. Mám tady servisáka a je to PAN BMW. Stará se nám všem o auta a má zlatý ruce a rozum na peníze. U M3 mi spravil SMG. To snad mluví za vše. To fakt není prdel.
Murfas píše:No ja mam sveho BMW lekare u Krotila.Dela dobre a docela slusne prachy.
Slyšel jsem na něj i nějaké horší věci ( nářadí v motoru ap...)
Myslíš že by přišel rychle a levně na to čím mi padá nafta ??? ( mimo GO motoru,čerpadla a já nevím čeho možnýho ??? )
Kontakty sem nějaké hoďte, jsem sice z Karlovarska, ale jezdívám všude. Diagnostiku si asi nechám dělat přímo tady u aut. dealera. Mluvili o 600-1500 Kč, podle počtu chyb. Pokud mi poradíte lépe (jedu tam až v dubnu), uvítám..