Nevíte někdo za kolik se dá koupit sklo pravého zpětného zrcátka ??? Já jsem s ním lehce bouchnul o jiné zrcátko a mě vypadlo a prasklo .....
Musí se dát pouze origoš nebo se dělá i levnější... Kdyžtak hod?e prosím kontakt na někoho v Praze a okolí
Díky
Nebudete věřit ale při výměně sklička jsem na púvodním skle na compactu 97 našel na zadní straně firmní logo ŠKODA .Čuměl jsem na to jako vrána nechápu z jakého modelu to tam nabastlili ale nebyli vidět žádné upravy a škodovkám nerozumím ale mozná někdo poradí.Nebo BMW nakupujou u Škody
kutil píše:Nebudete věřit ale při výměně sklička jsem na púvodním skle na compactu 97 našel na zadní straně firmní logo ŠKODA .Čuměl jsem na to jako vrána nechápu z jakého modelu to tam nabastlili ale nebyli vidět žádné upravy a škodovkám nerozumím ale mozná někdo poradí.Nebo BMW nakupujou u Škody
Nevim jestli to jde, ale napadlo vas nekoho si nechat ve sklenarstvi vyriznout kus zrcadla presne podle toho puvodniho.. stary nejak dat pryc a novy nalepit na ten plast co se zacvakava do toho drzaku co se hejbe??
Pawllos píše:Nevim jestli to jde, ale napadlo vas nekoho si nechat ve sklenarstvi vyriznout kus zrcadla presne podle toho puvodniho.. stary nejak dat pryc a novy nalepit na ten plast co se zacvakava do toho drzaku co se hejbe??
no tak to je pekna chujovina na entou zrcatko v aute mas vypoukle a kdyz si tam das nejakej buzer spigl co patri tak mozna do skrine tak howno uvidis
kutil píše:Nebudete věřit ale při výměně sklička jsem na púvodním skle na compactu 97 našel na zadní straně firmní logo ŠKODA .Čuměl jsem na to jako vrána nechápu z jakého modelu to tam nabastlili ale nebyli vidět žádné upravy a škodovkám nerozumím ale mozná někdo poradí.Nebo BMW nakupujou u Škody
compact ma naprosto stejny zrcadla jako saloon a touring ... takze zadna ostuda pro compacty ..
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Nedavno jsem kupoval Mise zrcatka a jsou stejny jako na Saloona. Jinak ALp ma pravdu, Felda a polo ma podobny zrcatka, ale jestli maj stejny uchyty, o tom bych pochyboval, kazdopadne nastlit se da ledasco. Imho oddelit sklo od toho plastu a davat tam jine-vyřízlé z obyř zrcadla, to je fakt chujovina...
Zave píše:ty vogo to sou ceny
ja mu ho nechal za lidovku
...ses proste starej dobrak a takoveho te mame radi. To mi pripomina, ze az se nekdy vyhledove potkame na nejakem brnenskem regionalku, tak bych pro tebe mozna mel nejakou praci...teda tady na foru vypadas jako zdatny hobbybastler
Zave píše:ty vogo to sou ceny
ja mu ho nechal za lidovku
...ses proste starej dobrak a takoveho te mame radi. To mi pripomina, ze az se nekdy vyhledove potkame na nejakem brnenskem regionalku, tak bych pro tebe mozna mel nejakou praci...teda tady na foru vypadas jako zdatny hobbybastler
jj, kutil zave ... ten si to auto skoro postavil sam ...