Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Zase jim to kurvám vyšlo...

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
kenedy

#1 Příspěvek od kenedy »

Včera jsem měl po práci domluvenou zchůzku s finanančním poradcem ohledně nějakého důchodového spoření....
Přijel jsem na místo zchůzky a svý auto jsem nechal na parkovišti asi metr od veřejného osvětlení a na rušném místě v Uherském Hradišti.Jednání jsem měl asi čtyřicet minut.Po navrácení k autu jsem byl velice nemyle překvapen, protože jsem zjistil, že okýnko u spolujezdce je vysypané a auto odemknuté.
Na nic jsem nesahal a volal jsem policajty.Po příjezdu policie jsem se do auta konečně podíval a zjistil jsem, že mně chybí batoh, ve kterém byly dvě prázdné CD a čisté ponožky.V palubce jsem měl rádio i s panelem, vedle CD box s 30-ti CD a těch se ani nechytli. Šly asi vyloženě po tom batohu.
Vedle mně stálo Volvo S60 a ten to měl v poho.
Škodu jsem vačíslil na 110 ,- :lol: :lol: :lol:
Škoda za sklo a starosti se zháněním je x krát větší a navíc jsem to auto dal dohromady předevčírem po bouračce, takže to nasere.
Máte někdo podobný zkušenosti s takovýma hajzlama... :twisted: :twisted: Myslím jestli jste je chytli a tak...
Dostat se mně do ruky ten člověk, tak si ho odsoudím sám.. :twisted:
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Pavel 528 »

kenedy píše:Včera jsem měl po práci domluvenou zchůzku s finanančním poradcem ohledně nějakého důchodového spoření....
Přijel jsem na místo zchůzky a svý auto jsem nechal na parkovišti asi metr od veřejného osvětlení a na rušném místě v Uherském Hradišti.Jednání jsem měl asi čtyřicet minut.Po navrácení k autu jsem byl velice nemyle překvapen, protože jsem zjistil, že okýnko u spolujezdce je vysypané a auto odemknuté.
Na nic jsem nesahal a volal jsem policajty.Po příjezdu policie jsem se do auta konečně podíval a zjistil jsem, že mně chybí batoh, ve kterém byly dvě prázdné CD a čisté ponožky.V palubce jsem měl rádio i s panelem, vedle CD box s 30-ti CD a těch se ani nechytli. Šly asi vyloženě po tom batohu.
Škoda za sklo a starosti se zháněním je x krát větší a navíc jsem to auto dal dohromady předevčírem po bouračce, takže to nasere.
Máte někdo podobný zkušenosti s takovýma hajzlama... :twisted: :twisted: Myslím jestli jste je chytli a tak...
jsou to hajzlove,to je bez debat...
ale castecne si za to muzes sam....porad se rika nenechavat nic v aute,co muze lakat,ikdyz je to treba prazdnej batoh....vse do kufru,kde to neni videt....
kenedy

#3 Příspěvek od kenedy »

Jenom jsem čekal, kdo mi první připomene, že cokoliv mám v autě musím dát di kufru.... :roll: :roll:
Jasně, že se to říká, ale na co jsem si to auto vůbec pořizoval...
To jsem si klidně mohl koupit trezor.

Ale nejsem na tebe nasraný, jenom si myslím, že větší vinu na tom má ten zloděj....
psena
Klubové ID: 58
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od psena »

No, fakt je to blbost v aute cokoliv nechavat, ale hlavni chyba je samozrejme jinde....
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Zave »

zavar si okna plechem 8)
kenedy

#6 Příspěvek od kenedy »

To už mi kámoš taky navrhoval. :lol: :lol: :lol: :lol:
xsun
Klubové ID: 104
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od xsun »

kenedy píše:Včera jsem měl po práci domluvenou zchůzku s finanančním poradcem ohledně nějakého důchodového spoření....
f uherskym hradistu jdou asi zasadne po batohach, asi mistni folklor ... :D me tam minulej rok slohli taky batoh, i kdyz ne z auta, ale f kine ... no tu bandu co tam kradla uz chytli, pred cca mesicem jsem jim byl u soudu svedcit ... takze asi uz vyrostla nova generace dalsich hradistkech corkacu zavazadel ... :)
Pivson
Klubové ID: 570
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Pivson »

Jo už jsem taky poučenej. Co oči nevidí :-))
A do kufru už nic nedavam na místě kam přijíždím :-)
Body
Klubové ID: 153

#9 Příspěvek od Body »

Ale hlavne pod slnkom je najvacsia tma. Ten hajzel dobre vidí do vnutra. Ja som tiez nechal aut pod verejnym osvetlenim, samozrejme radio bolo in. Prisiel som on (namontoval som ho dve hodiny pred tym), prisiel som o radio, doklady, este aj pas a rodný list a policia? Spisovali to dve hodiny a po roku mi poslali pozdrav,ze nic nenasli a patranie sa rusi. Skoda: 12500,- Sk a tri dni vybavovania dokladov. Takze teraz v aute nic neostava na sedadlach iba v kufri.
Pepe

#10 Příspěvek od Pepe »

auto není trezor, tak si tam nikdo nic nenechávejte
Zave
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Zave »

u me pres 80% folie nikdo nic neuvidi a kdyz jo tak maximalne roztrzenou sedacku, zkurveny radio, kterymu nejedou kazety, bonbony a zvejkacky :lol:
kenedy

#12 Příspěvek od kenedy »

Teď už budu chytřejší :roll:
Nejvíc mně ale serou ty ponožky, protože byly ze 100% bavlny a hlavně byly tlusté......pěkně blbě se shánějí. :cry:
Ale zase na druhou stranu vím,podle čeho ho poznám. :lol: :lol: :lol:

To Zave: Nad foliema jsem už taky přemýšlel, ale v noci přes ně vydím úplné hovno, tak asi ne...Spíš si do auta koupím orangutána nadopovaného tvrdolínem.... :lol: :lol: :lol:
Zave
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Zave »

no to je pravda s tema foliema... ale i v noci je to napohodu, ale jen pokud jedes na osvetlenem prostranstvi, kdyz jedes nekde po okresce vecer, tak je to sic taky vpohode, ale ven nejde videt, takze pokud nekde na nejake krizovatce davas prednost a jelo by tam auto s vypnutejma svetlama tak bych ho nejspis nevidel vubec 8) kdezto bez folii ho jaxs taxs jeste uvidis :wink:
bergos
Klubové ID: 159

#14 Příspěvek od bergos »

Zave píše:... je to sic taky vpohode, ale ven nejde videt...
:D :D :D

To je u oken celkem podstatná chyba, si myslím. 8)
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
Zave
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Zave »

bergos píše: To je u oken celkem podstatná chyba, si myslím. 8)
to je pohoda 8) tam dam misto skel plechy a bude po prdeli... 8) :lol:
adam
Klubové ID: 155

#16 Příspěvek od adam »

Zave píše:
bergos píše: To je u oken celkem podstatná chyba, si myslím. 8)
to je pohoda 8) tam dam misto skel plechy a bude po prdeli... 8) :lol:
Myslim ze ten plech je v tvym pripade zbytecnej. Pres ty tvoje folie je uz tak hovno videt :twisted:
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#17 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Taky mám folie a okna otviram jen v noci pri couvani, jinak pohoda, jsem si zvykl. Nicméně v autě batoh ani bundu nikdy nenechavam. Natoz panel od radia...
cabadaj
Klubové ID: 68

#18 Příspěvek od cabadaj »

Kenedy , až se budeš příště pojiš?ovat , tak zavolej mě . Já ti auto pohlídám
kenedy

#19 Příspěvek od kenedy »

cabadaj píše:Kenedy , až se budeš příště pojiš?ovat , tak zavolej mě . Já ti auto pohlídám
Dík...Nápodobně :wink:

Ale spíš by to chtělo najít ty hajzlíky, aby byl klid.. :twisted: :twisted:
cabadaj
Klubové ID: 68

#20 Příspěvek od cabadaj »

Kde se ti to stalo?
A jak dopadlo to pojištění ?
Odpovědět