tu oranzovou mrdku sem uz nekdo daval ... podle tipcars to stoji v ostrave, videl jsem to ale nazivo (bohuzel) v brne ... projelo to kolem me, sem hodil grcku a sel dal ... skoda ze nezastavil, bych si asi s majitelem promluvil strucne a rychle ...
mimochodem jako bonusek to mel podsviceny fialovejma neonama .. no u takovyho auta se dalo cekat ...
Jo, jo stojí v Ostravě nad Bazalama (stadion Baník P***). A asi ještě dlouho stát bude. Vždy? už mu všude ten krásný lak praska, jo a to zapasování světel A6, prostě paráda.
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
xsun píše:tu oranzovou mrdku sem uz nekdo daval ... podle tipcars to stoji v ostrave, videl jsem to ale nazivo (bohuzel) v brne ... projelo to kolem me, sem hodil grcku a sel dal ... skoda ze nezastavil, bych si asi s majitelem promluvil strucne a rychle ...
mimochodem jako bonusek to mel podsviceny fialovejma neonama .. no u takovyho auta se dalo cekat ...
Jj..Taky sem ho viděl naživo..Na podzimním sraze v Kopřivnici...mluvil sem i s nějakým borečkem, nevím jestli majitelem, a hrozně mi vykládal jak je to boží a že tam má motor 2.5
No nevím,jestli tam je motor 325,protože jsem ho viděl a slyšel jezdit na vlastní oči a spíš uši,a podle zvuku to byl nějaký 4válec.Že by to i přehodil?
Jak jste dobře napsali HUMUS.!!!
Panove ja teda zrovna taky nejsem priznivcem preplacanejch,uchylne vypadajicich aut,ale jak pravil klasik "proti gustu neni disputat",tedy jsou lide co se jim to libi.Delaji to navic na svym aute,tak proc proti tomu takhle radikalne vystupovat...ze nasledne auto nebude mit kupce je taky jejich problem. tak bych to neresil
mi to neresime, mi o tom jen kecame, proto je to forum... jasne ze je to kazdyho vec, ale mi jen vyjadrujem svy nazory....ale uznej ze to je proste zlocin zbastlit tak povedeny auto jako je BMW.....je to proste skoda, beru to tak ja a nekteri tady na foru ale je samozrejmy zeje to jeho vec a kdyz se mu to libi at si tam da klidne svetla z Lady Nivy...