Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

NUtne potrebuju poradit...

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
motohanz

#1 Příspěvek od motohanz »

Cus, lidi potrebuju poradit, mam k autu jen takovej ten klicek se svetylkem a potrebuju dat do auta bmw imobilizer se spinaci skrinkou a klicem s tim cipem, nevite nekod jak je tahle prestavba narocna? Diky NUTNE POTREBUJU PORADIT!
motohanz

#2 Příspěvek od motohanz »

NO tak popisu celej svuj problem.....:)....mel jsem v aute 318 m40 motor a vymenil jsem ted za motor m43. Vse jsme pripojili ale zjistili jsme ze to auto z ktereho byl motor melo prave ten imobilizer v klici a ja v aute ne...takze ho nutne potrebuju protoze ho po me ta ridici jednotka chce a nenech me nastartovat...muzu mit komplet spinaci skrinku s klicem a imobiliserem za 2000,- z toho auta co je ten motor....tak to je cely muj problem...:) neni to v tom ze bych chtel bmw imobilizer, alerm i jinej imob. tam mam. tak co myslis?

p.s. na vrakaci se neda moc nakupovat...ty ceny....
motohanz

#3 Příspěvek od motohanz »

No podle toho co rikas je divny ze starter mi motor roztoci ale nenahodi se...a kdyz jsme to pripojili na diagnostiku tak to imo chtelo...a myslis ze teda bude stacit ten imo z rj u bmw smazat? pokoutni umelci to umej ale chtej za to treba v T-servisu 6000,-...a to se mi moc nechce....
motohanz

#4 Příspěvek od motohanz »

No oni prave rikali ze to musej napojit na oscilator nebo co, a ze musej najit ten kod toho imobiliseru a pak tam neco napajet nejak cip a ze to trva skoro 14 dni...
motohanz

#5 Příspěvek od motohanz »

A nebo kdyz teda budum mit klicek, skrinku, imobiliser, tak jaj je to slozity zapojit?
motohanz

#6 Příspěvek od motohanz »

kdyz to vsechno budes mit, tak to tak slozity neni, je to jen o tom podle stavajicich dratu si udelat schema a pak to prislusne zapojit. ------no to je prave ono podle jakejch dratu, kdyz tam imobiliser nebyl a jak to zapojit?
motohanz

#7 Příspěvek od motohanz »

No snad to neustrihnul....no ja si to nejak neumim s tim imobiliserem predstavit..a jednotka toho imo je nekde u motoru a jde do pojistkovy skrine?
motohanz

#8 Příspěvek od motohanz »

No ja kde je rj motoru vim, to auto jsem uz mel cely rozebrany...:) akorat ne ten imo...no uvidim ale stejne nevim jak a kam tam ty draty natahnu....s pojistkovy skrinky to vede v tom svazci dratu asi ne? ale este to nejak dostat do pojistkovy skrine...no nevim jak mit o vse bude fungovat...
motohanz

#9 Příspěvek od motohanz »

A vf jednotka je jako spinaci skrinka na klicek?
motohanz

#10 Příspěvek od motohanz »

Tak to tam mas...:) jsem na to schema zvedavej, jeslti se v tom vyznam...
motohanz

#11 Příspěvek od motohanz »

Hmm tak ja se na to jdu kouknout.... nevim moc jestli tomu budu rozumet....asi spis ne...:) a kdy treba jo tak to stejne nezapojim..:)
motohanz

#12 Příspěvek od motohanz »

No tak to mam ale nevim nevim jak to zapojim...:) docela by se sikla nejaka pomoc...
Odpovědět