Ahoj, chci se zeptat za kolik se daj sehnat nový popřípadě jetý pružiny na compacta rok výroby 95. Mám tam sportovní Eibach a už mě to nebaví,je to moooc tvrdý, chci aby to bylo vysoký tak jak to ma bejt.
No to já přesně nevim,já už to snížený koupil,mám tady k tomu sice nějaký papíry a certifikát v němčině, ale německy neumim tak to z toho nemůžu vyčíst. Teď sem tady něco našel,předek sníženej o 6,5cm a zadek o 5 cm. Taky sem zkoušel to měři od země metrem a porovnal sem to s jinou E36 a vycházej mi stejný čísla.
Jo ten kontakt by se mi šiknul,buď mi ho pisni sem nebo na LTomas@quick.cz, jo a bylo by super kdyby to byla Praha nebo okolí,sem z Kralup( takové krásné chemické městečko
cormier píše:Jo ten kontakt by se mi šiknul,buď mi ho pisni sem nebo na LTomas@quick.cz, jo a bylo by super kdyby to byla Praha nebo okolí,sem z Kralup( takové krásné chemické městečko
ten chlapik je 777177617 a doviezol mi to do Prahy na druhy den po telefonat, takze ak to bude mat u seba, nevidim problem, kazdopadne drzim palce