Ahoj, mám e36 318tds touring, asi měsíc a rozsvítil se mi žlutý oil servis. Moh by mi prosím někdo poradit, kam si mám nechat vyměnit olej a jaký? Jsem z Prahy, kolega mi tvrdil, že to přijde tak na 7000,- u značkového servisu, takže opravdu nevím. Díky.
ja ho menil dnes... koupil sem 6litru oilu za 590korun, k tomu filtr za 129korun, cestou po techto nakupech sem to zahral, prijel sem domu, vypustil olej, vymenil filtr a napustil novej... prace tak na 15minut kdyz das 20minut prestavku...
ja kupuju nejaky obic... taky to preci musi dostatecne mazat... ne? i ten nejlevnejsi musi mit dostacujici mazaci schopnosti, jinak by se neprodaval...
ja menil na podzim ... plna synetika castrol ... 1200 vcetne prace a filtru (a samo resetu)... proc by to melo stat 7k to mi do hlavy nejde ... to ti asi vymenej i tachak, protoze to neumej resetovat
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
No tak jsem volal do AuTecu, tam chtěli rovnou 5 000 - 6 000,-. Vyřizovala to nějaka slečna, možna nepochopila, co po ni chci... V BMW Krotilovi mi řekli, že se to nějak vyřeší do 3 000 a od Zava mám návod na samoreset. Takže uvidíme, jestli vyhraje má lenost nebo akutní nedostatek peněz - zima je svině.
J_H_ píše:No tak jsem volal do AuTecu, tam chtěli rovnou 5 000 - 6 000,-. Vyřizovala to nějaka slečna, možna nepochopila, co po ni chci... V BMW Krotilovi mi řekli, že se to nějak vyřeší do 3 000 a od Zava mám návod na samoreset. Takže uvidíme, jestli vyhraje má lenost nebo akutní nedostatek peněz - zima je svině.
Co je? Dy? je tam docela teplo, sucho, za půl hodky to máš hotový. Kvůli oleji bych to do servisu nedal, navíc když nemáš prachy.
no tak vidis... to je dobra cenovka... ja si to radeji udelam sam, protoze me to bavi a navic to je za chvilku hotovy nez nekde objizdet servis a domlouvat se...