Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

startování

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
stepmir

#1 Příspěvek od stepmir »

Neznáte někdo nějakýho super - ale opravdu- SUPER MECHANIKA přes motory ??? Nějak mě začalo zlobit startování Za studena hrozný za tepla hrozný :evil: :roll: :evil: ..........Hrůza...... Nejlépe z Prahy a okolí Díky
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#2 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

stepmir píše:Neznáte někdo nějakýho super - ale opravdu- SUPER MECHANIKA přes motory ??? Nějak mě začalo zlobit startování Za studena hrozný za tepla hrozný :evil: :roll: :evil: ..........Hrůza...... Nejlépe z Prahy a okolí Díky
A co Ti to dělá?
stepmir

#3 Příspěvek od stepmir »

Špatně startuje
...... každej radí něco jinýho..........např dej tam nový vstřiky , nebo nový žhaviče, nebo a ti jsou nejlepší : nech udělat generálku !

Ale já si myslím že to bude nějaká ptákovina....... :roll:
stepmir

#4 Příspěvek od stepmir »

A proto zhánim SUPER MECHANIKA a né výmněnáře dílů - systém pokus omyl - on to stejně zaplatí a nebo půjde otravovat někoho jiného
skautik Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od skautik Čestný člen »

hmm asi vazne potrebujes mechanika, protoze popis zavady nebo chovani - Sptane to startuje je opravdu vystiznej.

JAK spatne to startuje? tocis dlouho? motor chytne po par protoceni, ale jde hodne nepravidelne, z vyfuku jde sem tam bilej dym ?
cabadaj
Klubové ID: 68

#6 Příspěvek od cabadaj »

Nemyslim si , že by ten mechanik musel býr tak super. Nech si udělat diagnostiku .
Zatím bys mohl , ja říká skautik popsat co ti to přesně dělá , tím se dá pár závad vyloučit
stepmir

#7 Příspěvek od stepmir »

Tak teda popořádku :
Dnes ráno jsem 2x nažhavil a chytlo to téměř okamžitě ( můj údiv ), popojel jsem cca 1 km a zhasnul motor. Po téměř 2 hodinách jsem přišel k autu 1 x nažhavil a zase to chytlo téměř okamžitě . Ujel jsem cca 3 km, zastavil vypnul motor a po cca. 20 minutách jsem to nastartoval ale až na potřetí. A pokaždé jsem točil startérem cca 5 - 7 vteřin.
Mám podezření na to malinkatý přečerpávací čerpadýlko že asi bude trochu zanesený :cry:
V nádrži je cca 30 litrů
Neví někdo kde ho mam konkrétně hledat ????
Motor běží pravidelně a z výfuku po nastartování jde šedočerný kouř
Díky za zájem
cabadaj
Klubové ID: 68

#8 Příspěvek od cabadaj »

Ty vole neblázni . Pokud to auto není v pořádku , tak s ním nejezdi .
Doktor1
Klubové ID: 78
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Doktor1 »

Tak ty zhavice vyzkousej sam,to zvladnes-Rele zhaveni je na pravy strane u ridicich jednotek(sorry,ty mas vlastne 325tds,tak to rele bude jinde,tad si nejsem jistej :oops: )sundej kryt,odpoj z nej konektor(ma asi deset silnejcich dratu,a z nich 6 jsou zhavice,jsou oddeleny od ostatnich. Vem si drat,pripoj ho na plus a postupne zkousej skrtat o konektory zhavicu,samozrejme jen kratce. Ktery ti nezajiskri nebo jen slabe je vadny. Aspon budes vedet co a jak. Cerpadlo je jen v nadrzi(pod vikem v kufru) a bezi porad se zapnutym klickem. Poslechni jestli vrci a pokud jo,tak jestli skutecne podava-to zkusis tak,ze oddelas zpetnou hadici do nadrze,na viku jsou sipky,a zapnes klicek,musi z toho tect nafta... Ve strikovacim cerpadle je myslim uz jen maly podavaci cerpadylko,ale nad tim bych nepremyslel... Uvidis...
Pak bych teprve premyslel o diagnostice...
Martinéz
Klubové ID: 356

#10 Příspěvek od Martinéz »

Ja mel podobny problemy predloni v lete a vyresila to nova baterka..
Odpovědět