Přijdu k autu, odemknu, zkouším nastartovat a po jednom otočení motoru najedno nic... Ani auto na centrál nejde zamknout.
Baterka se s námi rozloučila... Čest její památce
Do 15 minut bych tu měl mít Žlutý anděly s novou. Nepředpokládám že by to bylo v něčem jiném. Asi si v Autecu během oprav pořád pouštěli CD a nebo jí prohodili
hm to sem taky jednou zazil, smutny bylo ze to bylo pred barakem a nedoslo mi ze cca kilak odtamtud mam obi, kde bych baterku koupil a taxikem dovez za 1/2ceny nez od ABA nebo jaky tokaspary sem si volal.
Přijel "anděl", odklopil kryt k baterce a co nevidíme. Kabely byly na ty šrouby jenom tak ledabyle položený... V Autecu je prostě někdo jenom tak na to položil a už se nezabýval tím, aby je přišrouboval... Bylo to jen otázkou času, kdy se to dostane do polohy bez jakéhokoliv kontaktu a baterka bude vyřazená z provozu.
tak to je dycinky kdyz volas andely, naposledy jsem je volal kdyz jsem mel jeste coswortha, byla to naka sobota rano, ja trosku zakalil u nas v hospode, probral sem se tam rano a zjistil ze za 15 minut mam bejt na roztylech, vyzvednout mati s nakejma kuframa ktera se vracela busmo odnekad z jiznich cech ze sem ji to slibil, no z karlina na roztyly v sobotu rano za 15minut neni problem, vzal sem to pres svabky a v zatackach nahoru pekne osolil, jenze zaprve, cossie ma bezpecnostni spinac v kufru vedle zamku kufru, jenze podruhe ten spinac se rad uvolni a ma vuli, jenze potreti v kufru vozim vselijakej bordel, kterej do toho pri extremni jizde vrazi, auto ma pocit ze se otocilo pres strechu nebo dostalo ranu a vypne benzinovou pumpu. Naprosto rutinni zalezitost, kterou jsem resil co pul roku. Toho rana mi to nak nedoslo, a stalo se, takze vyjezd za 1600 na zmacknuti jednoho tlacitka.
Přijel "anděl", odklopil kryt k baterce a co nevidíme. Kabely byly na ty šrouby jenom tak ledabyle položený... V Autecu je prostě někdo jenom tak na to položil a už se nezabýval tím, aby je přišrouboval... Bylo to jen otázkou času, kdy se to dostane do polohy bez jakéhokoliv kontaktu a baterka bude vyřazená z provozu.
Asi jako kdyz kamosovi na golfu zapomeli v toraxu (taky takovi dobri podvodnici u nas v OV) zapomeli pritahnout napravu....proste tam nedali srouby ktere ji drzi a byla uplne volna....na zvedaku stacilo do ni trosku zatlacit a pohnula se...fakt umelci...to uz je pomalu na soud
To jako kdybych přišel já, že potřebuju vyměnit simmeringy a náplň u diferáku navíc to téma je 2 roky starý a úplně o něčem jiným, to někoho asi zrovna napadlo, tak aby nezakládal novou diskuzi, tak to šup sem a hotovo