TURBO_KrteK píše:kratsi ? to snad ne me jen jinak vytvarovany plast kastliku u spolujezdce
Přesně tak, místo prolisu u spolujezdce je tam balík. Možná to vypadá lépe, ale jinak nic.
Každopádně se to určitě liší jednotkou bagu. Co jsem si fšiml, tak 93 maj senzory v motorovým prosotru na blatnících (oranžové krabičky) a třeba 95-> maj jednotku pod zadním sedákem. Nejlépe se asi podívat do TISu.
TURBO_KrteK píše:kratsi ? to snad ne me jen jinak vytvarovany plast kastliku u spolujezdce
Přesně tak, místo prolisu u spolujezdce je tam balík. Možná to vypadá lépe, ale jinak nic.
Každopádně se to určitě liší jednotkou bagu. Co jsem si fšiml, tak 93 maj senzory v motorovým prosotru na blatnících (oranžové krabičky) a třeba 95-> maj jednotku pod zadním sedákem. Nejlépe se asi podívat do TISu.
No tak sem to asi špatně napsal, ale starou jsem vyndal dal jsem tu s arb. a ke sklu scházelo tak 10cm! Tak to je asi tím že to je nafta? Tak nevím myslel jsem že to nebude problém- ta stará je provrtaná od hansfree a popraskaná...docela mi to se..
Tak je to BMW 325tds r.v93 sedan -e 36 na 100% a palubka je bez arb. No a ta nová je 95 e 36 sedan Jo a ten rozdíl je opravdu v té hloubce!!!když ji posadím na místo aby pasovala na tunel a tak tak mi schází 10cm ke sklu.
mozna je rozdil (rozmerovej) sedan a coupe, ale rozhodne ne sedan sedan a coupe coupe podle r.v.
je tam jeste treba vymenit kastlik spolujezdce a ventilaci nad nim, jinak to nelicuje+rozmer panelu klima je o malo jinaci