George_D píše:Tak mi přišly kotouče od MJauto a desky od Ate na předek i zadek tak to otestuju. Na těch Zimmermanech je napsano Made in germany tak doufam že se nezačnou vlnit.
A cena opravdu 970 Kč/ks s DPH
Hehe, takovyhle kotouče jsem měl na fávu
Tuším že na fávu nejspíš vepředu. Tož já mam tyhle jen na přibrždování vzadu
jen jeste pripominka k tomu ATE-znamy mi rikal,ze BMW pouziva tyto kotouce jako originaly.
Jen tlumocim,moc tomu neverim
Vi nekdo,kde je pravda a zakopany pes?
coupe328 píše:jen jeste pripominka k tomu ATE-znamy mi rikal,ze BMW pouziva tyto kotouce jako originaly.
Ano, pravda to je, jenom neberou ty z Polska, co u nás prodávají distributoři dílů.
coupe328 píše:jen jeste pripominka k tomu ATE-znamy mi rikal,ze BMW pouziva tyto kotouce jako originaly.
Ano, pravda to je, jenom neberou ty z Polska, co u nás prodávají distributoři dílů.
Takze ty co koupil George_D tak sou ty co dava origo BMW? kdyz je tam napsano made in Germany
Tak jak kluci,poradte. Moznosti ATE powerdisc,Bremba Max,OZ Zimmerman nebo original v servisu bmw?Kdo by tam co dal?
Mohl by mi nekdo napsat,kdo si je nechal menit original kotouce v servisu a na kolik ho to celkem prislo? Diky moc za odpoved
Chtel bych vas kluci poprosit,umel by jste mi nekdo z vasich ceniku zjistit cenu prednich originalnich kotoucu a desticek na 328 kupe ,nejak se nemuzudopatrat
Dekuji
coupe328 píše:Tak jak kluci,poradte. Moznosti ATE powerdisc,Bremba Max,OZ Zimmerman nebo original v servisu bmw?Kdo by tam co dal?
Mohl by mi nekdo napsat,kdo si je nechal menit original kotouce v servisu a na kolik ho to celkem prislo? Diky moc za odpoved
voe, kup si ty brembo max a nekombinuj. nechal bych si to vymenit v serv, ale ne v bmw serv. jinak vymena stoji pakatel.
Hele, mám Brembo Max, jsem docela spokojejne, destičky FriTech. Výměnu zvládne každej, kdo umí zacházet s nářadím, není to nic složitýho: Sundáš kolo, povolíš 3 šrouby, vyměníš desky a kotouč a máš jedno kolo hotový. Obě strany za hodina musíš mít, i když nechceš.
Jinak ještě existujou Brembo Sport a stojí i s deskmama něco kolem 12k. A Ty jsou ještě lepší než ty Maxy, jsou z jiného materiálu a můžeš si vybrat buď vrtaný nebo drážkovaný.
Jinak origo kotouc na 328i Coupe od BMW stojí dle ceníku online 2441,- s DPH.