Nazdar kluci nevite jestli se da nekde sehnat ele. vrtule pred chladic nebo jaky ma aspon rozmer je to do E30 ale E36 ma ten samy chladic jak ja proste nalevka vedle chladise diky moc za odpovedi.
Čau s tím tvým problémem ti moc nepomůžu, ale dám ti číslo na jednoho pohodáře, který dělá náhradní díly na BMW.
Nakupoval jsem u něho a má nejlevnější díly v republice a hlavně je strašně ochotný a seriozní.
To číslo je 777177147 a ten kšeft má v Lukavci u Pacova, ale posílá i na dobírku, tak by jsi se s ním mohl domluvit.
Docela tomu rozumí....
Snad ti to trochu pomůže.
Ještě jsem zapomněl...
Mrkni na tuhle stránku...
Docela zajímavý ceník..
Najdeš tam i tu svoji vrtuli.Měla by stát asi něco kolem 700 ,-. Je to nějaký ceník z vrakáče u Ostravy. Ten borec od Lukavce to má ale o malinko levněji. Jde o to kde bydlíš
Snad ti to pomůže.
Ta adresa je http://www.volny.cz/sotea/e36.htm
jeste podivej jestli neni jen pridreny lozisko, koupis normalne v loziskach, a nebo ten predradnej odpor co tam je...
tedy pokud ji samo nemas rozstipanou..
Me jde o to ze mam vrtulu s viskospojkou a chtel bych to nahradit za ele. vrtuly jelikoz na chladici uz mam pripravene cidlo na spinani vrtule tak me jde o to jestli nejaka existuje nebo musim vzit z jineho auta napr. jak ma kamos z citrona
BAD píše:Me jde o to ze mam vrtulu s viskospojkou a chtel bych to nahradit za ele. vrtuly jelikoz na chladici uz mam pripravene cidlo na spinani vrtule tak me jde o to jestli nejaka existuje nebo musim vzit z jineho auta napr. jak ma kamos z citrona
samo ze muzes, delala se origo BMW, treba ja tam mam el. vrtuli a na motoru neni zadna
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET