No jiste projed si ETK popr. TIS, v jednom z nich to je,ale myslim TIS.Je tam i to sesynchronizovani,respektive tam jsou popsane nove klicky,ale ja kdyz jsem mel baterku odpojenou (dost dlouho) i tak me to fungovalo,coz nemusi byt pravidloKot3l píše:a je nekde to schema k dispozici?
To je pravda ale anténa je zabudovaná v spatnom zrkadleToydolls píše:2 Luky: Myslim,ze ten snimac u E46 je prave integrovany v antene - dle TISu
Dalka mi zamika taky kufr:-)
2 Kot3l: Zkusil bych postup co navrhnul Luky,akorat s tim,ze bych to namiril na tu antenu,ale osobne neverim ze to zabere,schvalne dej vedet
No nevim kolik kabelu vede do zpetného zrcatka ale minimalne jeden urcite slouží ke stmívání zrcatka pri oslneni za Tebou jedoucich vozidel... Mimochodem byl sem moc prekvapenej ze BMW tohle do aut davalo tak brzo ... Ja tuhle vec objevil az ve VOLVU r.v. 2001-2002 ale to bude mym ,,rozhledem,,Luky píše:To je pravda ale anténa je zabudovaná v spatnom zrkadleToydolls píše:2 Luky: Myslim,ze ten snimac u E46 je prave integrovany v antene - dle TISu
2 Kot3l: Zkusil bych postup co navrhnul Luky,akorat s tim,ze bych to namiril na tu antenu,ale osobne neverim ze to zabere,schvalne dej vedetteda aspon podla manualu k autu, ak sa pozries na spatne ide tam jeden kabel to bude asi on.
Sakra mne to kufor nechce zaviret neviem preco, v manuali je popisany taky cundy postup ktorym to treba aktivovat skusal som to nejdem mi to vsak. Nejak zasunut klucik do polohy mezi zamknutym a nezamknutym+stlacit tlacitkoToydolls píše:2 Luky: Myslim,ze ten snimac u E46 je prave integrovany v antene - dle TISu
2 Kot3l: Zkusil bych postup co navrhnul Luky,akorat s tim,ze bych to namiril na tu antenu,ale osobne neverim ze to zabere,schvalne dej vedet
No, myslím si, že ten zámek kufru fachá stejně jako u E36, tedy tak, že pokud máš klíček zasunutý v zámku a je komlo k zemi a kufr lze zmáčknutím otevřít, tak by se měl dát zamknout pomocí centrálu. Odemikání klíčkem funguje stejně jako na dveřích. Doleva zamknout a doprava odemknout. Pokud je kufr klíčkem zamknutý, myslím, že ho nelze centrálem odemknout.Luky píše:Sakra mne to kufor nechce zaviret neviem preco, v manuali je popisany taky cundy postup ktorym to treba aktivovat skusal som to nejdem mi to vsak. Nejak zasunut klucik do polohy mezi zamknutym a nezamknutym+stlacit tlacitkoToydolls píše:2 Luky: Myslim,ze ten snimac u E46 je prave integrovany v antene - dle TISu
2 Kot3l: Zkusil bych postup co navrhnul Luky,akorat s tim,ze bych to namiril na tu antenu,ale osobne neverim ze to zabere,schvalne dej vedetjednoduchsie to nemohli urobit?