Diky moc Marek
A na to jsi přišel jak? Zadní jasně že nejsou stejný, ale přední by šli možná tak jedině do Coupé, ale do Saloona nebo touringa by asi nešli. Nejen že by to vypadalo divně mít sklápěčky ve 4-dvéřku, ale navíc by jsi musel předělat uchycení pásů.MikeTDS píše:Přední sedačky jsou stejné. Zadní ne.stva píše:E36 Compact má stejný sedačky jako ostatní E36.
Proč by nešly přední sicny z coupé do touringa nebo do saloona? Tys to zkusil? Jasně, rozdíl je 2 a 4 dvířko, ale přední sicny z coupé podle mě osadíš do 4dv i do Touringa bez předělávání kolejnic.Speedy píše:A na to jsi přišel jak? Zadní jasně že nejsou stejný, ale přední by šli možná tak jedině do Coupé, ale do Saloona nebo touringa by asi nešli. Nejen že by to vypadalo divně mít sklápěčky ve 4-dvéřku, ale navíc by jsi musel předělat uchycení pásů.MikeTDS píše:Přední sedačky jsou stejné. Zadní ne.stva píše:E36 Compact má stejný sedačky jako ostatní E36.
Taky si myslím, že zase tak velkej problém dát sícny z 2dv. do 4dv. neni tak velkej problém...Už jsem viděl hodně saloonů kde měli lidi narvaný vepředu i M3 sícny...MikeTDS píše:Proč by nešly přední sicny z coupé do touringa nebo do saloona? Tys to zkusil? Jasně, rozdíl je 2 a 4 dvířko, ale přední sicny z coupé podle mě osadíš do 4dv i do Touringa bez předělávání kolejnic.
Netvrdím, že nabastlit by tam nešli, ale proč to proboha dělat? Potřebuje někdo v Touringu nebo Saloonu mít přední sedačky sklápěcí? Navíc tam máš problém s pásem, který je jinak konstrukčně řešen a těžko to budeš řešit(jde to, ale je to arcipíčovina). A navíc debatu jsem začali se sedačkama z Compacta...MikeTDS píše:Proč by nešly přední sicny z coupé do touringa nebo do saloona? Tys to zkusil? Jasně, rozdíl je 2 a 4 dvířko, ale přední sicny z coupé podle mě osadíš do 4dv i do Touringa bez předělávání kolejnic.Speedy píše:A na to jsi přišel jak? Zadní jasně že nejsou stejný, ale přední by šli možná tak jedině do Coupé, ale do Saloona nebo touringa by asi nešli. Nejen že by to vypadalo divně mít sklápěčky ve 4-dvéřku, ale navíc by jsi musel předělat uchycení pásů.MikeTDS píše: Přední sedačky jsou stejné. Zadní ne.
Tak, kolejnice jsou pro všechny E36 stejný. Jakou na ně člověk nacvakne sedačku záleží na jeho úchylce.MikeTDS píše:Proč by nešly přední sicny z coupé do touringa nebo do saloona? Tys to zkusil? Jasně, rozdíl je 2 a 4 dvířko, ale přední sicny z coupé podle mě osadíš do 4dv i do Touringa bez předělávání kolejnic.Speedy píše:A na to jsi přišel jak? Zadní jasně že nejsou stejný, ale přední by šli možná tak jedině do Coupé, ale do Saloona nebo touringa by asi nešli. Nejen že by to vypadalo divně mít sklápěčky ve 4-dvéřku, ale navíc by jsi musel předělat uchycení pásů.MikeTDS píše: Přední sedačky jsou stejné. Zadní ne.
Debata sice začala sedačkama z Compacta, ale pak se tu objevil příspěvek, že Compact má stejné sedačky jako ostatní E36, což není pravda, tak jsem na to reagoval. Nechci se s Tebou hádat, Speedy.Speedy píše:Netvrdím, že nabastlit by tam nešli, ale proč to proboha dělat? Potřebuje někdo v Touringu nebo Saloonu mít přední sedačky sklápěcí? Navíc tam máš problém s pásem, který je jinak konstrukčně řešen a těžko to budeš řešit(jde to, ale je to arcipíčovina). A navíc debatu jsem začali se sedačkama z Compacta...MikeTDS píše:Proč by nešly přední sicny z coupé do touringa nebo do saloona? Tys to zkusil? Jasně, rozdíl je 2 a 4 dvířko, ale přední sicny z coupé podle mě osadíš do 4dv i do Touringa bez předělávání kolejnic.Speedy píše: A na to jsi přišel jak? Zadní jasně že nejsou stejný, ale přední by šli možná tak jedině do Coupé, ale do Saloona nebo touringa by asi nešli. Nejen že by to vypadalo divně mít sklápěčky ve 4-dvéřku, ale navíc by jsi musel předělat uchycení pásů.
"Bastlit?" - sedačky se liší kostrou (sklápěcí/nesklápěcí opěradlo) - dolní část, kterou jsou přidělány je stejná, vršek a spodek sedáku, předek a zadek opěradla jsou stejné.Speedy píše:Netvrdím, že nabastlit by tam nešli, ale proč to proboha dělat? Potřebuje někdo v Touringu nebo Saloonu mít přední sedačky sklápěcí? Navíc tam máš problém s pásem, který je jinak konstrukčně řešen a těžko to budeš řešit(jde to, ale je to arcipíčovina). A navíc debatu jsem začali se sedačkama z Compacta...MikeTDS píše:Proč by nešly přední sicny z coupé do touringa nebo do saloona? Tys to zkusil? Jasně, rozdíl je 2 a 4 dvířko, ale přední sicny z coupé podle mě osadíš do 4dv i do Touringa bez předělávání kolejnic.Speedy píše: A na to jsi přišel jak? Zadní jasně že nejsou stejný, ale přední by šli možná tak jedině do Coupé, ale do Saloona nebo touringa by asi nešli. Nejen že by to vypadalo divně mít sklápěčky ve 4-dvéřku, ale navíc by jsi musel předělat uchycení pásů.