Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Funguje klima se špatným venkovním čidlem teploty?
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem v jednom bazaru kdy mi tvrdili, že nemůžu vyzkoušet klimatizaci protože je špatné čidlo venkovní teploty v nárazníku .. ukazuje klasicky -34° . Zní to docela logicky, ale chci si to potvrdit, že je to pravda
Díky
Díky

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
A jakou jsi měl?Speedy píše:Mě fungovala i bez čidla teploty....
Zapomněl jsem napsat že se jedná o automatickou digitální klimu v e36tce r.v.1997

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
tekto jsem reagoval i já, ale prodávající tvrdil, že klima nesepne protože tahá ledovej vzduch z venku. Ovšem nebránil se tomu když donesu fuknkční čidlo že to zkusíme. Auto je sice pojízdné, ale je lehce bourané je demontovaný pravý blatník, oboje pravé dveře a zadní nárazník, proto to musím vše dořešit v bazaru a nechci tam jezdit desetkrát.patras píše:ja myslim ze klima ma svoje vlastni cidlo ..

No, mám E36 323i r.v.10/97 s digiklimou, která má svoje čidlo a to nejen teplotní, ale má i jakýsi pazmek, který pozná rozložení tepltoy v kabině. Je to nějaké infračidlo, myslím..Huska píše:tekto jsem reagoval i já, ale prodávající tvrdil, že klima nesepne protože tahá ledovej vzduch z venku. Ovšem nebránil se tomu když donesu fuknkční čidlo že to zkusíme. Auto je sice pojízdné, ale je lehce bourané je demontovaný pravý blatník, oboje pravé dveře a zadní nárazník, proto to musím vše dořešit v bazaru a nechci tam jezdit desetkrát.patras píše:ja myslim ze klima ma svoje vlastni cidlo ..
Jinak nespletl jsi si bazar se šro?ákem?

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Neboj je to auto opravdu dobré a za supr cenu... vše je v lakovně protože to bylo odřené o svodidla. Jen chci zkontrolovat všechny ostatní věci jestli fungují a případně ještě něco srazit. M3Maniak ví za kolik ho mám nabídnuté a sám mi potvrdil že je levné....Speedy píše:No, mám E36 323i r.v.10/97 s digiklimou, která má svoje čidlo a to nejen teplotní, ale má i jakýsi pazmek, který pozná rozložení tepltoy v kabině. Je to nějaké infračidlo, myslím..Huska píše:tekto jsem reagoval i já, ale prodávající tvrdil, že klima nesepne protože tahá ledovej vzduch z venku. Ovšem nebránil se tomu když donesu fuknkční čidlo že to zkusíme. Auto je sice pojízdné, ale je lehce bourané je demontovaný pravý blatník, oboje pravé dveře a zadní nárazník, proto to musím vše dořešit v bazaru a nechci tam jezdit desetkrát.patras píše:ja myslim ze klima ma svoje vlastni cidlo ..

klima nesepne ani tak pokud bude venku pod urcitou teplotu myslimHuska píše:tekto jsem reagoval i já, ale prodávající tvrdil, že klima nesepne protože tahá ledovej vzduch z venku. Ovšem nebránil se tomu když donesu fuknkční čidlo že to zkusíme. Auto je sice pojízdné, ale je lehce bourané je demontovaný pravý blatník, oboje pravé dveře a zadní nárazník, proto to musím vše dořešit v bazaru a nechci tam jezdit desetkrát.patras píše:ja myslim ze klima ma svoje vlastni cidlo ..
Mno mel by si mit jeste nejaky chemicky cidlo ktery by ti melo prepinat mezi vnitrnim a venkovnim okruhem kdyz je venku smrad ... teda aspon myslim.Speedy píše: No, mám E36 323i r.v.10/97 s digiklimou, která má svoje čidlo a to nejen teplotní, ale má i jakýsi pazmek, který pozná rozložení tepltoy v kabině. Je to nějaké infračidlo, myslím..
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Darmon: Ty muzes psat i jako neprihlaseny anonym, nikdo jiny by podobnou odpoved nespachaldarmon píše:v celym topicim a vetracim okruhu kde je IHKA je teplotnich cidel jak nasrano

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
- Kontaktovat uživatele:
Podle me to je v poradku protoze klima funguje do cca 5°C pod tuhle teplotu uz nezapne takze kdyz je v haji cidlo tak klima mysli ze je venku proste -35°C a tim to pro ni konciHuska píše:Byl jsem v jednom bazaru kdy mi tvrdili, že nemůžu vyzkoušet klimatizaci protože je špatné čidlo venkovní teploty v nárazníku .. ukazuje klasicky -34° . Zní to docela logicky, ale chci si to potvrdit, že je to pravda
Díky

Kde to cidlo mas jen by me zajimalo jestli mi ho tam taky dali.Speedy píše:No, mám E36 323i r.v.10/97 s digiklimou, která má svoje čidlo a to nejen teplotní, ale má i jakýsi pazmek, který pozná rozložení tepltoy v kabině. Je to nějaké infračidlo, myslím..Huska píše:tekto jsem reagoval i já, ale prodávající tvrdil, že klima nesepne protože tahá ledovej vzduch z venku. Ovšem nebránil se tomu když donesu fuknkční čidlo že to zkusíme. Auto je sice pojízdné, ale je lehce bourané je demontovaný pravý blatník, oboje pravé dveře a zadní nárazník, proto to musím vše dořešit v bazaru a nechci tam jezdit desetkrát.patras píše:ja myslim ze klima ma svoje vlastni cidlo ..
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Speedy píše:Pokud je za 150k,-, tak je to super cena

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Tak nasadili jsme původní čidlo (trošku zdeformované) a žádná změna.... tedy už není na BC -34°C, ale kolem nuly (cca +3°C) ikdyž podle teploměru na baráku bylo kolem +20°C. Kde je tedy chyba?

Jj, ale to neni std. vybava, to mas jen ty, v jine E36 jsem to jeste nevidel...LOPOLO píše:Mno mel by si mit jeste nejaky chemicky cidlo ktery by ti melo prepinat mezi vnitrnim a venkovnim okruhem kdyz je venku smrad ... teda aspon myslim.Speedy píše: No, mám E36 323i r.v.10/97 s digiklimou, která má svoje čidlo a to nejen teplotní, ale má i jakýsi pazmek, který pozná rozložení tepltoy v kabině. Je to nějaké infračidlo, myslím..