Ahoj všem,
se snižujicimi se teplotami , mlhou a obcasnym rannim mrazikem jsem zjistil ze mi nehřeje zadni sklo...
Byl tu nekdo tak hodnej a podle treba ETK mi rekl co k tomu ma byt a co a jak zapojit ? Dneska jsem cvicne sundal tapecy C sloupku a zjistil ze na kazdem je krabice s antenou .. a spousta dratku. Nevim jestli je o tom neco treba v TISu ? mam jen nemeckou verzi a ta je mi vcelku k nicemu neb Ich sprache nicht Tak uvitam kazdou radu ktera by me navedla ke spravnemu zapojeni, pripadne nejaky real foto ? Dik vsem. Miki
DIK ale ta je ok ... teda nevim presne ktera to ma byt neb nemecky neumim ani slovo ale testnul jsem vsechny... teda co tam mam. Je mozne ze mi nejaka chybi Takze podrobnejsi info by mi udelalo radost
alp píše:nemam k dispozici manual k e36tce, ale kdyz rozdelas kryty C sloupku tak jsou po obou stranak krabicky. Do jedne z nich vede drat s minusem a do druhe (tusim vlevo) vede plus. Tak to zkus promerit. Taky se stava ze odejde jen spinac ... ten se da vyloupnout, rozebrat a promerit vcelku jednoduse a kdyztak koupit v GMmu mikrospinac.
No tak krabičky souhlasí... na každě straně jedna ... a mimo jine do nich vede hromada anténních kabelů... jako bych v kufru měl krám na televize Jakmile vypadnu z práce změřím.
alp píše:nemam k dispozici manual k e36tce, ale kdyz rozdelas kryty C sloupku tak jsou po obou stranak krabicky. Do jedne z nich vede drat s minusem a do druhe (tusim vlevo) vede plus. Tak to zkus promerit. Taky se stava ze odejde jen spinac ... ten se da vyloupnout, rozebrat a promerit vcelku jednoduse a kdyztak koupit v GMmu mikrospinac.
No tak krabičky souhlasí... na každě straně jedna ... a mimo jine do nich vede hromada anténních kabelů... jako bych v kufru měl krám na televize Jakmile vypadnu z práce změřím.
Hehe, a co maj rikat ti co tam maji opravdu telku, to je teprve dratu ))
Jinak do jedne z nich by mela vest antena, napajeni zesilovace anteny a napajeni vyhrevu ... tam je privedeno i to plus. Zkus to omerit. Pokud ti sviti kontrolka zapnuti vyhrivani, tak bude problem primo v privodnim kabelu, nebo v samotnych spiralach. Muze se jeste u starsich aut stat, ze je spatne uzemneno.
Kontrolka sviti ale nic se nedeje ... televizi fakt nemam
Hehe, a co maj rikat ti co tam maji opravdu telku, to je teprve dratu ))
Jinak do jedne z nich by mela vest antena, napajeni zesilovace anteny a napajeni vyhrevu ... tam je privedeno i to plus. Zkus to omerit. Pokud ti sviti kontrolka zapnuti vyhrivani, tak bude problem primo v privodnim kabelu, nebo v samotnych spiralach. Muze se jeste u starsich aut stat, ze je spatne uzemneno.
Kontrolka sviti ale nic se nedeje ... televizi fakt nemam