Kdyz slapnu na spojku tak se ozyva podivnej hluk a auto jakoby vibruje, pri jizde mi jdou obcas nektery kvalty radit hur a nekdy hur vyrazovat. Najeto mam 171.000km. Napadlo me jestli neprdla naka lamela na pritlacaku. Mate nekdo zkusenost, ze by to bylo neco jinyho?
doxa píše:Kdyz slapnu na spojku tak se ozyva podivnej hluk a auto jakoby vibruje, pri jizde mi jdou obcas nektery kvalty radit hur a nekdy hur vyrazovat. Najeto mam 171.000km. Napadlo me jestli neprdla naka lamela na pritlacaku. Mate nekdo zkusenost, ze by to bylo neco jinyho?
No, já mám spojku vyměněnou (komplet) a přesto mi jde např. 5kvlat blbě řadit v případě, když nemám vhodné otáčky. Příklad: jedu po dálnici tak 130 na volnoběh a pak chci zařadit, tak to jde jakoby přes zuby
Speedy píše:No, já mám spojku vyměněnou (komplet) a přesto mi jde např. 5kvlat blbě řadit v případě, když nemám vhodné otáčky. Příklad: jedu po dálnici tak 130 na volnoběh a pak chci zařadit, tak to jde jakoby přes zuby
Speedy píše:No, já mám spojku vyměněnou (komplet) a přesto mi jde např. 5kvlat blbě řadit v případě, když nemám vhodné otáčky. Příklad: jedu po dálnici tak 130 na volnoběh a pak chci zařadit, tak to jde jakoby přes zuby
synchron na petce v pasti, u techle aut bezna vec...