Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

M3

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
voTon
Klubové ID: 1605
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od voTon »

mno tak jako tak vypada velice interesentne a ty kola se mi na tom libi cim dal tim vic, zrejme 18" a bez limce coz se u nas moc nevidi...libi se mi to.
Lion
Klubové ID: 865
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Lion »

Andrej píše:mno tak jako tak vypada velice interesentne a ty kola se mi na tom libi cim dal tim vic, zrejme 18" a bez limce coz se u nas moc nevidi...libi se mi to.
Kola se mě na tom taky moc líbí, jsou to BBS 18" za 13 000 klacíků jedno...
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#23 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Jasně čerstvej dovoz z Francie :D ale je v čr už pár let....
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#24 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

:-) nevim, asi jsem divnej, ale kdyz se rozhodnu pro nejaky auto, jedu, podivam, vyzkousim, koupim za cenu co mi vyhovuje a neresim (ruku na srdce, muze bejt auto koupeny u nas, 3x poskladany jako totalka a s jinou kastli nez vyjelo z fabriky + pohadky, ze ma menenej v zaruce motor pred 5k km jsou jak z Mechu a Kapradi :-) ).... takze jestli stalo 300k pred rokem, nevidim duvod, proc by nestalo 320k ted, jestli je v lepsim stavu nez tehdy nebo jestli si jej nynejsi majitel natolik ceni...
“Ability is what you're capable of doing.”
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od bpytlik »

Hanz píše::-) nevim, asi jsem divnej, ale kdyz se rozhodnu pro nejaky auto, jedu, podivam, vyzkousim, koupim za cenu co mi vyhovuje a neresim (ruku na srdce, muze bejt auto koupeny u nas, 3x poskladany jako totalka a s jinou kastli nez vyjelo z fabriky + pohadky, ze ma menenej v zaruce motor pred 5k km jsou jak z Mechu a Kapradi :-) ).... takze jestli stalo 300k pred rokem, nevidim duvod, proc by nestalo 320k ted, jestli je v lepsim stavu nez tehdy nebo jestli si jej nynejsi majitel natolik ceni...
jojo presne tak, jen doplnim, ze tenkrat melo komplet novy podvozek, nove gumy+kola, novou hudbu za 80k a novy lak....
Miki_JI
Klubové ID: 106
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Miki_JI »

Lion píše:Tak taky něco k týdle M3 přidám :)...Shodou náhod je tenhle kousek z mýho bydliště což je Žďár nad Sázavou a pochází z Nových Dvorů cca 15km od Žďára kde je firma Dovozy...Osobně jsem tam asi před 2 měsícema byl a ptal se na ní...Řekli mě tam že je to čerstvej dovoz z Francie..Cenu mě dávali 330 klacíků ale ted to slevili na 300...Nevím jestli všichni mluvíte o týdle, ale co já vím tak je to přesně ta co myslím já... :wink:

Přidám ještě naký fota...
Cerstvej dovoz ??? nenene. Je opravdu z dovozy.cz takze se bavime o te same ale cerstva fakt neni, ta uz jezdi v cechach min. 2 roky a ostatni viz Reného příspěvek.... :P
Odpovědět