Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
M3
Takže ,toto auto trochu znám asi půl roku se ho snažil prodat jeden klučina a v době kdy jsem byl bez jsem se s ním bavil,řek mi férově že to koupil bořený a spravil si to pro sebe,ale to bylo kdysi už minimálně jednou bořený.Nemohl se toho zbavit a cenu mi už myslím nabízel kolem 280k ,no a pak mu to patrně někdo vyplatil ,udělal z auta z 250tkm vonavku ze 80tkm
a začal inzerovat asi před 3ma měsícema jako bombu za myslím 380k,no a pak začal slevovat až na 320
jinak jistě že to je 3,0

Prece jsi sam rikal, ze nezborenych M3 3,0 je jako safranu... a taky nekteri lidi tady rikaji, ze kdyz je auto dobre opravene...M3maniac píše:Takže ,toto auto trochu znám asi půl roku se ho snažil prodat jeden klučina a v době kdy jsem byl bez jsem se s ním bavil,řek mi férově že to koupil bořený a spravil si to pro sebe,ale to bylo kdysi už minimálně jednou bořený.Nemohl se toho zbavit a cenu mi už myslím nabízel kolem 280k ,no a pak mu to patrně někdo vyplatil ,udělal z auta z 250tkm vonavku ze 80tkma začal inzerovat asi před 3ma měsícema jako bombu za myslím 380k,no a pak začal slevovat až na 320
jinak jistě že to je 3,0
S temi kilometry je to sice fakt podraz, ale kdyz jsi to "bonznul", tak jsou aspon vsichni v obraze a to je spravne...
Avsak suma sumarum - za tuhle cenu asi ne, ale treba za 270k by to byl slusny kauf ne? (hned upresnim ze se na ni nechystam, M3 je zatim mimo moje financni moznosti, pisu jen takovou uvahu)
-
- Klubové ID: 106
- Kontaktovat uživatele:
No bourana byla min. 2x to souhlas... posledniho majitele zna kolega z prace,ale ty kilometry ,,prej,, sedi nevim ....M3maniac píše:Takže ,toto auto trochu znám asi půl roku se ho snažil prodat jeden klučina a v době kdy jsem byl bez jsem se s ním bavil,řek mi férově že to koupil bořený a spravil si to pro sebe,ale to bylo kdysi už minimálně jednou bořený.Nemohl se toho zbavit a cenu mi už myslím nabízel kolem 280k ,no a pak mu to patrně někdo vyplatil ,udělal z auta z 250tkm vonavku ze 80tkma začal inzerovat asi před 3ma měsícema jako bombu za myslím 380k,no a pak začal slevovat až na 320
jinak jistě že to je 3,0
- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:
Tak taky něco k týdle M3 přidám
...Shodou náhod je tenhle kousek z mýho bydliště což je Žďár nad Sázavou a pochází z Nových Dvorů cca 15km od Žďára kde je firma Dovozy...Osobně jsem tam asi před 2 měsícema byl a ptal se na ní...Řekli mě tam že je to čerstvej dovoz z Francie..Cenu mě dávali 330 klacíků ale ted to slevili na 300...Nevím jestli všichni mluvíte o týdle, ale co já vím tak je to přesně ta co myslím já...
Přidám ještě naký fota...

Přidám ještě naký fota...
- Přílohy
-
- zadek_10[1].jpg (80.96 KiB) Zobrazeno 1282 x
- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:
Tomu chlapovi sem todle přesně říkal taky že za tu cenu to bude prodávat hodně těžko..Jako kousek na pohled to je pěknej, co sem videl když kolem mě profrčel tak to jelo taky slušně..Říkal jsem mu cenu 280-300 kdyz už ale 330 to už je moc..adam píše:
Avsak suma sumarum - za tuhle cenu asi ne, ale treba za 270k by to byl slusny kauf ne? (hned upresnim ze se na ni nechystam, M3 je zatim mimo moje financni moznosti, pisu jen takovou uvahu)