Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Rozdíly M3 vs. 32Xi - již nepřispívejte.

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Marty_ »

Dande píše:Dyt je to jenom kus zeleza ze :roll: .Ale kdyz nekdo nema love asi mu nic jinyho nezbyva nebo je to blazen,ale tohle uz je celkem dosti blazen jedno takovy druhy makovy. :oops:
Kdyz nekdo nema love tak nevim proc si kupuje M3...
MikeT
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od MikeT »

M3maniac píše:
MikeT píše:Co ti dokážu zodpovědět bezpečně je to, že ramena jsou jiný. Jak jsi přišel na to, že jsou stejný? Co chceš vědět dál?
Tak,tak ramena jsou jiný....ikdyž na těch bastlech co se po česku pohybujou jsem už několikrát viděl na emku jedno obyč a jedno emkové,kdoby to kupoval za 5,5k když to je na šrotě podobné za 500 :D geometrie sem,geometrie tam :D
Ještě bych dodal, že stačí vlízt pod auto a pochopíš to hned, i kdybys předtím žádnýho bavora neviděl. Na každým rameni je vykovaný logo motorsportu (///M)...
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#23 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Aha, tak opravdu jsou přední ramena jiný. Viděl jsem právě M3 s normálníma ramenama. V čem se liší? Jsou více vyztužené nebo mají uplně jinou geometrii? Lze použít horní uložení z M3,2 a zadní silentblok na předním rameni na to standardní rameno(ne M3)? Předpokládám zlepšení vedení auta v zatáčkách, rptože M3,2 má větší záklon rejdovýho čepu...
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#24 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

hele, Speedy, nez zacnes zakladat debatu, zjisti si, kolik to stoji, pze mi neprijdes jako clovek, kterej pusti na podvozku /vsechny M dily na podvozek/ pres 50k...
nez pujdes neco kupovat, tak nejdriv vymen ten olej, dej novou hadici a misto filtru z trabanta tam dej neco normalniho... pak muzes poridit 17 alu s pneu, to ti zlepsi jizdu asi tak o 95%, muchacho...
nehledej v tom nic osobniho, proste jsem nasranej, ze to ctu a odpovidam, ikdyz je to uplne nahowno :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#25 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Hanz píše:hele, Speedy, nez zacnes zakladat debatu, zjisti si, kolik to stoji, pze mi neprijdes jako clovek, kterej pusti na podvozku /vsechny M dily na podvozek/ pres 50k...
nez pujdes neco kupovat, tak nejdriv vymen ten olej, dej novou hadici a misto filtru z trabanta tam dej neco normalniho... pak muzes poridit 17 alu s pneu, to ti zlepsi jizdu asi tak o 95%, muchacho...
nehledej v tom nic osobniho, proste jsem nasranej, ze to ctu a odpovidam, ikdyz je to uplne nahowno :-)
Mno, olej budu měnit za 14dní a filtr už jsem vyměnil. S hadicí jsem spokojenej, funguje dobře :D Kola budou příští sezónu, ještě s tím autem dost kravím, takže se mi nechce kupovat 17" gumy každý měsíc, 15" na to zatím stačej.
Nicméně jsem se ptal proto, že budu měnit horní uložení i silentbloky na ramenech, tak jestli má cenu si přidat na Mkový. A navíc jsem se ptal proto, abych zjisitl, jaký díly mi tam půjdou dát a jaký jsou zbytečný zjiš?ovat cenu.

Ale tak teda sorry, už mi tu nic nepište.
Odpovědět