Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
rucucka benzinovy nadrze
-
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Já mam zase takovej problém, že když natankuju tak ten benzín nějak rychle mizí 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Klubové ID: 570
- Kontaktovat uživatele:
matej píše:eh, jak roztrzenim palivomeru?Pivson píše:Hmmm to vypada na plovak v nadrzi.
Me to taky delalo a kdyz klesla ke 20 l tak spadla uplne. Nakonec to skoncilo doslova roztrzenim palivomeru tlakem při tankovani.
Dal jsem jinej a pohoda
kolik stoji ta mrcha
Jednoduchy. Palivomer v nadrži je takova trubice a tlakem mě to vytrhlo horní plastovej kryt. A to je ten plast cca 3 mm silnej.
Pro inspiraci dám foto, chce to vidět.
Začam mě z toho taky pěkne tect benzin. No a vse se stalo na benzinece, fakt to tenkrát byla parada.
-
- Klubové ID: 2915
Hod sem foto nejak si to nedokazu predstavitPivson píše:matej píše:eh, jak roztrzenim palivomeru?Pivson píše:Hmmm to vypada na plovak v nadrzi.
Me to taky delalo a kdyz klesla ke 20 l tak spadla uplne. Nakonec to skoncilo doslova roztrzenim palivomeru tlakem při tankovani.
Dal jsem jinej a pohoda
kolik stoji ta mrcha
Jednoduchy. Palivomer v nadrži je takova trubice a tlakem mě to vytrhlo horní plastovej kryt. A to je ten plast cca 3 mm silnej.
Pro inspiraci dám foto, chce to vidět.
Začam mě z toho taky pěkne tect benzin. No a vse se stalo na benzinece, fakt to tenkrát byla parada.