Od minulýho pátku mi tak od 2500 otacek zacina sustit cosi od motoru a zda se mi ze to jede min nez driv je to takovej pocit s tim vykonem ze si nejsu jistej.Vidim to bud na spojku ale zase si rikam kdyby prokluzovala tak jdou otacky do vrchu ale ty se normalne drzej jako kdyby neprokluzovala anebo je vni neco jinyho na pikacu anebo me napadlo ze je turbo v riti.Ale dela to jen kdyz jedu namiste kdyz stojim a vytacim motor tak vse oukej takze turbina asi OK.Sem doufal ze mi poradite v mohelnici ale .
Dande píše:Od minulýho pátku mi tak od 2500 otacek zacina sustit cosi od motoru a zda se mi ze to jede min nez driv je to takovej pocit s tim vykonem ze si nejsu jistej.Vidim to bud na spojku ale zase si rikam kdyby prokluzovala tak jdou otacky do vrchu ale ty se normalne drzej jako kdyby neprokluzovala anebo je vni neco jinyho na pikacu anebo me napadlo ze je turbo v riti.Ale dela to jen kdyz jedu namiste kdyz stojim a vytacim motor tak vse oukej takze turbina asi OK.Sem doufal ze mi poradite v mohelnici ale .
mno poradime urcite co tesneni pod hlavou, zmerit tlaky
Dneska sem volal do Enseladu ale leda nejdriv ve ctvrtek mi to prohlidnou,mrdat prdat Karel,kvuli sve neochote prisli o velkyho zakaznika .Ne delam si prdel ac chcu nebo ne stejnak tam obcas musim.Tak pockam na sraz(doufam ze pro zmenu neprijedu o tejden pozdeji ) a mrknem na to jestli budem schopni a mit chut.
jestli ti to šustí nebo jak to popisuješ při při zátahu turba tak by to mohla bejt jen netěsnost někde mezi výtlakem turba a sáním motoru ( prasklá hadice sání apod...) pak by to vysvětlovalo i menší výkon díky nižšímu plnícímu tlaku.....