Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Techn. parametry 318iA e36 M40 ??
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
Kluci zajímalo by mě co kolik je maximálka a podobně.Jedná se mi o M40tku motor a 4rychlostní automat. Ted jsme toto auto koupili a překvapily mě informace v TP. Max rychlost je v něm 214km/h ( nejel jsem ještě naplno ale tachometrových 200km/h a pak jsem musel brzdit jinak by šlo dál). Zajímám se proto, že manuály dají podle tabulek méně.Pokud jsou tedy údaje v TP správné tak je dodám pro doplnění techn. informací tady na foru.

-
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
je to napsaný i v něm. tech.? Moc tý maximálce u m40-ky nevěřím.Huska píše:Kluci zajímalo by mě co kolik je maximálka a podobně.Jedná se mi o M40tku motor a 4rychlostní automat. Ted jsme toto auto koupili a překvapily mě informace v TP. Max rychlost je v něm 214km/h ( nejel jsem ještě naplno ale tachometrových 200km/h a pak jsem musel brzdit jinak by šlo dál). Zajímám se proto, že manuály dají podle tabulek méně.Pokud jsou tedy údaje v TP správné tak je dodám pro doplnění techn. informací tady na foru.
Víš jak to chodí baba na inspoktoráru neumí opsat pár čísel správně

- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
jo jo vím že lidi dělají chyby, švýcarskej techničák od toho nemám. Jedná se o to, že ty 200 km/h jsem dosáhl celkem bez problémů a tak bych věřil, že to může dát i nějakých. Když jsem jel v M40 v e30 tak tam ani náhodou této rychlosti nedosáhnu. Taky mě překvapuje že je toto auto živé v porovnání s manuálem.....pořád se bavím o 1,8 M40
. (osobně mám totiž o síle a zrychlení představu jinde
).