Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jeste jeden trapnej dotaz 318is a ti compakt
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
ridici jednotka je podle me stejna !!! motor taky ... lisi se karoserii, samo palubovka a par detailu (napr zaverseni zadnich kol je u kompakta schodne se Z3) brzdy jsou na to taky jinak compakt ma brzdy shodne se Z3. jinak kompakt je o neco rychlejsi na kilo a straci par kilometru v maximalce. Lisi se moznostma vybavy (napr OBC jsou uplne jiny). Jinak ale kdyz juknes pod kapotu, tak tam rozdil snad neni. Jo a compact ma jiny predni svetla (stejny rozmer se saloonem ale jiny prumer cocek a osazeni (HB4))
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras píše:ridici jednotka je podle me stejna !!! motor taky ... lisi se karoserii, samo palubovka a par detailu (napr zaverseni zadnich kol je u kompakta schodne se Z3) brzdy jsou na to taky jinak compakt ma brzdy shodne se Z3. jinak kompakt je o neco rychlejsi na kilo a straci par kilometru v maximalce. Lisi se moznostma vybavy (napr OBC jsou uplne jiny). Jinak ale kdyz juknes pod kapotu, tak tam rozdil snad neni. Jo a compact ma jiny predni svetla (stejny rozmer se saloonem ale jiny prumer cocek a osazeni (HB4))
no nejspsi mas pravdu, ten rozdil na rychlosti a maximalce muze byt v prevodovce nebo diferaku