Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Hanzova 318is...
Taky mne to docela zajímalo, protože ten popisek je fantastický a i na fotkách vypadá dobře (ikdyž nejsou aktuelní). Ta cena je navíc velmi zajímavá..
Jízdní vlastnosti motokáry mne sice zrovna netěší, na silnicích v našem kraji bych skákal jak koza. To se však dá vyřešit, takže v poho. Každopádně velmi pěkný kus.
Jízdní vlastnosti motokáry mne sice zrovna netěší, na silnicích v našem kraji bych skákal jak koza. To se však dá vyřešit, takže v poho. Každopádně velmi pěkný kus.

takze momentalne
nema xenony jsou tam origo lampy, je tam nova kuze z jeho 328ic (cerna nappa), nevim co jsou tam momentalne za kola ale ty cerne TSW uz asi tezko neb je striknul na stribrno a hodil na 328ci.
to auto je pekny jak vevnitr tak z venku, zadnej velkej tunning pokud nemyslis mpacket + gt kridlo
. jede to bych rekl velice slusne, ale na vsechno ostatni se stejne zeptejte Hanze
93ku v takovam stavu asi tezko sezenes
nema xenony jsou tam origo lampy, je tam nova kuze z jeho 328ic (cerna nappa), nevim co jsou tam momentalne za kola ale ty cerne TSW uz asi tezko neb je striknul na stribrno a hodil na 328ci.
to auto je pekny jak vevnitr tak z venku, zadnej velkej tunning pokud nemyslis mpacket + gt kridlo

93ku v takovam stavu asi tezko sezenes