Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

moje nove bmw compact

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
xsun
Klubové ID: 104
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od xsun »

tak jsem si pred nedavnem poridil bmw compacta 316i ... udelal jsem mu i www stranku, heh ... takze nejaky fotky jsou na http://www.atlanet.cz/bmw (ale jsou jedny z prvnich, nafotim lepsi ;)

jeden clovicek se tady o tema niz pta na toto auto, tak me to vyprovokovalo k tomuto prispevku ...

je to r.v.95, najeto poctivejch 85 tis. (kupovany od znamejch, stalo jim to v garazi a vetsinu casu byly v cizine ... a jsou to celkem vatari, takze co se tyce udrzby auta, tak na tom nesetrili = jakykoliv problem, tak hned do servisu - hnali to az tak do extremu, ze si nevymenili ani zarovku), vybava vse krom klimy (tim vse myslim vse co se v ty dobe do aut davalo) ... je po uprave AC Schnitzer, ty pruziny me ale zacinaji srat .. je to fuckt nizky a porad s tim nekde hrabu o zem, motofoko ... jeste chvilu a pujdou na vymenu za standardni ... co se tyce vykonu, tak jsem spokojenej .. zadnej trhac asfaltu, ale na slusny svezeni to staci. 75kW neni tak malo ... predtim jsem mel 1.3 hondu civic s 55kW a toto je oproti tomu zihadlo. mam to teprv chvilu, zatim jsem se tady na foru ani moc neprojevoval (ale budu ;) .. pasivne to tady navstevuji jiz nejakou dobu, moc si tady na 1.6 nepotrpi a na compacty jakbysmet ... ale ja rikam, jsem spokojenej a to je pro me hlavni ... a compactu je o dost min nez sedanu, takze aspon clovek se trochu odlisuje ... a podle me 2 dverovy auta jsou vzdycky hezci nez 4dverovy (i kdyz compact je takovej hybrid mezi sedanem a kupeckem)... stav je po technicky strance dobry (u BMW ktery nema jeste ani 100t. km aby nebyl), akorat nebylo moc udrzovany s laskou) ... chtelo to ale vystrikat, lestenku a takovy drobnosti ... az od tedka se bude mit jak v bavlnce ... ;) co se tyce ceny, tak jsem za nej dal necelejch 140t + tedka nejaky upravy a mensi opravy jako u kazdyho koupenyho auta + nejaky penize do zabezpeceni (medved block, atd.) ... spotrebu co jsem zatim tak sledoval tak kolem 7,5, zalezi jak tomu nalozis, da se asi jezdit i za min ... takze shrnuto muzu ti toto auto jen doporucit ... tot muj nazor ...

co vy si o mem novem aute myslite? ;)
pred nedavnem jste tu zkuchli jednoho co se chtel pochlubit svym novym kupeckem, takze se zacinam obrnovat proti vlne vasich nazoru ;)
Přílohy
f-005.jpg
f-005.jpg (45.77 KiB) Zobrazeno 3499 x
xsun
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od xsun »

xsun píše:tak jsem si pred nedavnem poridil bmw compacta 316i ... udelal jsem mu i www stranku, heh ... takze nejaky fotky jsou na http://www.atlanet.cz/bmw (ale jsou jedny z prvnich, nafotim lepsi ;)

jeden clovicek se tady o tema niz pta na toto auto, tak me to vyprovokovalo k tomuto prispevku ...

je to r.v.95, najeto poctivejch 85 tis. (kupovany od znamejch, stalo jim to v garazi a vetsinu casu byly v cizine ... a jsou to celkem vatari, takze co se tyce udrzby auta, tak na tom nesetrili = jakykoliv problem, tak hned do servisu - hnali to az tak do extremu, ze si nevymenili ani zarovku), vybava vse krom klimy (tim vse myslim vse co se v ty dobe do aut davalo) ... je po uprave AC Schnitzer (mimo jine ty schnitzer pruziny me ale zacinaji srat .. je to fuckt nizky a porad s tim nekde hrabu o zem, motofoko) ... jeste chvilu a pujdou na vymenu za standardni ... co se tyce vykonu, tak jsem spokojenej .. zadnej trhac asfaltu, ale na slusny svezeni to staci. 75kW neni tak malo ... predtim jsem mel 1.3 hondu civic s 55kW a toto je oproti tomu zihadlo. mam to teprv chvilu, zatim jsem se tady na foru ani moc neprojevoval (ale budu ;) .. pasivne to tady navstevuji jiz nejakou dobu, moc si tady na 1.6 nepotrpi a na compacty jakbysmet ... ale ja rikam, jsem spokojenej a to je pro me hlavni ... a compactu je o dost min nez sedanu, takze aspon clovek se trochu odlisuje ... a podle me 2 dverovy auta jsou vzdycky hezci nez 4dverovy (i kdyz compact je takovej hybrid mezi sedanem a kupeckem)... stav je po technicky strance dobry (u BMW ktery nema jeste ani 100t. km aby nebyl), akorat nebylo moc udrzovany s laskou) ... chtelo to ale vystrikat, lestenku a takovy drobnosti ... az od tedka se bude mit jak v bavlnce ... ;) co se tyce ceny, tak jsem za nej dal necelejch 140t + tedka nejaky upravy a mensi opravy jako u kazdyho koupenyho auta + nejaky penize do zabezpeceni (medved block, atd.) ... spotrebu co jsem zatim tak sledoval tak kolem 7,5, zalezi jak tomu nalozis, da se asi jezdit i za min ... takze shrnuto muzu ti toto auto jen doporucit ... tot muj nazor ...

co vy si o mem novem aute myslite? ;)
pred nedavnem jste tu zkuchli jednoho co se chtel pochlubit svym novym kupeckem, takze se zacinam obrnovat proti vlne vasich nazoru ;)
martinm3
Klubové ID: 92
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od martinm3 »

Ty seš z Budějk??
xsun
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od xsun »

ne, Olomouc ... z jiznich cech to bylo dotahly .. bylo to foceny jak jsem to dovezl ... celkem protekcni znacka CBO 0001 ;) nechal bych si libit ... no tedka uz mam jinou s M ...
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od patras Čestný člen »

zastancu kompaktu tady asi moc nenajdes, ale je to krasavec a jestli je opravdu ve stavu jak rikas tak gratuluju a preju spoustu kilometru hlavne bez nehody

jinak zacni setrit na zadni lampy s bilym blinkren, to bys nerekl co to s tim autem udela .... bude vypadat mnohem lip
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
xsun
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od xsun »

diky .. o tech lampach jsem uz taky uvazoval ... priblizna cena?
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od patras Čestný člen »

v cechach 7500,- v nemecku 100Euro ... napis jawakoj on ti je priveze, je to clen fora
TURBO_KrteK
Klubové ID: 65

#8 Příspěvek od TURBO_KrteK »

Obrázek

6585,-
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od patras Čestný člen »

TURBO_KrteK píše:Obrázek

6585,-
to sou krystali .... nevim nevim .... me se libej klasika cerveno bily .. jde asi o vkus .. tyhle stojej v nemecku taky kolem 100€
TURBO_KrteK

#10 Příspěvek od TURBO_KrteK »

Obrázek
Obrázek

ja premyslim o tehlech :) ted uz se jen rozhodnout ktere :wink:
TURBO_KrteK

#11 Příspěvek od TURBO_KrteK »

nonic jdu to tam napasovat pres photoshop a uvidi se :D
xsun
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od xsun »

taky tak vzdycky pres photoshop ladim auto a rozhoduju se ;)
Pavel
Klubové ID: 56

#13 Příspěvek od Pavel »

to:TorboKrtek Nevíš kolik stojej ty býlé na sedana.Diky čau.. :D
Přílohy
16113.jpg
16113.jpg (29.49 KiB) Zobrazeno 2045 x
TURBO_KrteK

#14 Příspěvek od TURBO_KrteK »

http://www.jkdesign.cz/

FK Čiré lampy - BMW 3-er (E36) - Limousine
4 185,00 Kč

FK Čiré lampy - BMW 3-er (E36) - Coupe/ Cabrio
5 575,00 Kč

http://www.jkdesign.cz/shop_engine.asp?skupina=1411
TURBO_KrteK

#15 Příspěvek od TURBO_KrteK »

.... tohle byl prvni a zatim jediny kram kam sem se dival, takze jsou mozna jinde levnejsi
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od George_D »

Mas to pěkny a vitej v klubu s Compactem. Už je nas tu posledni dobou čim dal vic. Jena tak dal :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od patras Čestný člen »

TURBO_KrteK píše:nonic jdu to tam napasovat pres photoshop a uvidi se :D
urcite s cervenym .... ta bila by vypadala stejne jek na novim kompaktu ... :D
TURBO_KrteK

#18 Příspěvek od TURBO_KrteK »

Obrázek

5070,-

mno tak to vypada na tyhle
Bwambovak
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Bwambovak »

compact necompact je to usper kara a za ty prachy je to parada a vypada jeste lip, tezka zavist 8)
xsun
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od xsun »

diky vsem za pochvalu .. i kdyz jsem se tezce obrnel proti kritice (viz predchozi hodnoceni coupe jednoho tipka), tak vesmes na muj prirustek do zdejsi BMW rodiny kladny nazory .. to potesi ;)

i kdyz kriticke pristevky jste si asi tentokrat usetrili .. jsem si sam vedom nekterych nedostatku a pripadnych vylepseni na tom aute a postupne je budu dodelavat (novy 16" ALU - a tyto necham na zimu, atd.)
Odpovědět