Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Kontrolka inspekce

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Anonymous

#1 Příspěvek od Anonymous »

Mám dotaz na zkušené? Jak dlouho lze jezdit při rozsvícení kontrolky inspekce. Mám dojem, že se mi rozsvěcí jednou za dva roky. Kamarádi mi jí zresetují, ale nám je z ruky a cesta za nimi v nedohlednu. Proto se ptám: jak dlouho lze jezdit? Je to nějak omezené (km, nebo časově), mám strach abych nezůstal stát někde na cestě i když najedu třeba jen 100 km za měsíc. Nebo je to jenom upozornění pro řidiče aby navštívil servis a auto to nestopne? Díky všem za odpovědi. Vašek :cry:
Malvolio
Klubové ID: 227

#2 Příspěvek od Malvolio »

Sice nejsem zkuseny, ale presto se pokusim odpovedet....

rozsviceni inspekce zalezit na poctu odjetych kilometru, pocitac ale zohlednuje i zpusob ujeti kilometru, takze treba 1 km s motorem vytocenym nad 5000 otacek je jako 3 km s motorem na 2500 otacek....proto to nikdy nesedi na presny pocet kilometru.

Odhadem by to mohlo byt nejakych 25000 beznych km....

Prekroceni inspekce ti rozhodne nezastavi auto....takze muzes jezdit klidne dal....
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od darmon »

Anonymous

#4 Příspěvek od Anonymous »

Tolik kilometrů jsem vůbec nenajel. Asi se budete smát, ale bylo to za dva roky cca 1500 km. Takže to bude nejspíše časově, asi ty dva roky. Vašek
Anonymous

#5 Příspěvek od Anonymous »

Moc diky Darmonovi. Vašek
Lukke
Klubové ID: 1930

#6 Příspěvek od Lukke »

Já mám takový pocit, že inteligentní počítání času do inspekce má až nová E60 a sedmičky ne? Třeba E46 to počítá jen podle km a nějaká spotřeba benzínu je jí ukradená...
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od darmon »

VACLAV VONDRAK píše:Tolik kilometrů jsem vůbec nenajel. Asi se budete smát, ale bylo to za dva roky cca 1500 km. Takže to bude nejspíše časově, asi ty dva roky. Vašek
jo takhle, no nevim jak palubka trojky, nepamatuju si to, ale e32 a e34 to ma podle linku co jsem daval, nicmene tam je vedle napisu inspekce takova ikona hodin, ktera se opravdu rozsveci jednou za dva roky a rika ze by se meli delat veci nezavisly na inspekci 1 a inspekci 2, nicmene to jsem myslim na ty stranky psal.
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Pavel 528 »

darmon píše:
VACLAV VONDRAK píše:Tolik kilometrů jsem vůbec nenajel. Asi se budete smát, ale bylo to za dva roky cca 1500 km. Takže to bude nejspíše časově, asi ty dva roky. Vašek
jo takhle, no nevim jak palubka trojky, nepamatuju si to, ale e32 a e34 to ma podle linku co jsem daval, nicmene tam je vedle napisu inspekce takova ikona hodin, ktera se opravdu rozsveci jednou za dva roky a rika ze by se meli delat veci nezavisly na inspekci 1 a inspekci 2, nicmene to jsem myslim na ty stranky psal.
ikona hodin-je to vymena brzdove kapaliny a to kazde 2roky
MikeT
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od MikeT »

Lukke píše:Já mám takový pocit, že inteligentní počítání času do inspekce má až nová E60 a sedmičky ne? Třeba E46 to počítá jen podle km a nějaká spotřeba benzínu je jí ukradená...
Tohle je z návodu k E36, snad to nepotřebuje komentáře...
Přílohy
Navod_E36.JPG
Navod_E36.JPG (54 KiB) Zobrazeno 3303 x
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od patras Čestný člen »

Lukke píše:Já mám takový pocit, že inteligentní počítání času do inspekce má až nová E60 a sedmičky ne? Třeba E46 to počítá jen podle km a nějaká spotřeba benzínu je jí ukradená...
ja myslim ze ne, protoze me treba zacala svitit inspekce a vymena oleje uz za 10k km ... misto myslim 15 - dravejsi jizda :D
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Miki_JI
Klubové ID: 106
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Miki_JI »

Jestli jsem vse dobre pochopil tak ty 4 zelene inspekcni svetylka se maji rozsvitit pri otocenim klicku a po nastartovani zhasnout ? A co kdyz mi nesviti vubec a nikdy ??? pojistka , konetor ? jak to nejrychleji zjistit ??? Predem dik!
Odpovědět