psena píše:Nech to plavat, Lukas vi ze jsem mluvil o svem aute a to je E 34.Rikal ze stoji spojka minimal 8 K, takze jsem reagoval.S tebou to nema nic co spolecneho.
Jo vim ze jsi mluvil o svem aute, ale prezentoval jsi to tak ze to same stoji i na E36... Nebo proc jsi mu psal ty ceny, kdyz jsou mu vlastne k nicemu?
psal jsem mu to proto protoze i na E 34 stoji Sachs normalne 6500 bez dane a v Moravanech to maji za 4600.Takze proto ze asi se daji sehnat nekde levneji.
psena píše:psal jsem mu to proto protoze i na E 34 stoji Sachs normalne 6500 bez dane a v Moravanech to maji za 4600.Takze proto ze asi se daji sehnat nekde levneji.
Tak se zkus zeptat co by tam stala spojka na E36...
Bohuzel nemam, ale mela uz jen 8,5 mm minimum je 9 mm.Dalo se sni jezdit, ale na sprint to uz nebylo.
Na co ji chces?Nerikej me ze zrovna ty tam das ojetou lamelu
psena píše:Bohuzel nemam, ale mela uz jen 8,5 mm minimum je 9 mm.Dalo se sni jezdit, ale na sprint to uz nebylo.
Potrebuju ji nechat oblozit lepsi smesi od Feroda, mela by pak snaset vetsi zatez... Trva to ale tri dny a nechce se mi na to cekat, takhle bych to udelal vymenou...
psena píše:Bohuzel nemam, ale mela uz jen 8,5 mm minimum je 9 mm.Dalo se sni jezdit, ale na sprint to uz nebylo.
Potrebuju ji nechat oblozit lepsi smesi od Feroda, mela by pak snaset vetsi zatez... Trva to ale tri dny a nechce se mi na to cekat, takhle bych to udelal vymenou...